Transformació Digital Segura: Com millorar la seguretat de la teva empresa i ser més ciber-resilient, mitjançant la intel·ligència artificial de Microsoft

Dijous 15 de juliol, a les 12: 00h

La transformació digital i el creixement de serveis en el núvol amplien les superfícies d'atac a les empreses, augmentant el risc de patir incidents de seguretat. Aquesta realitat requereix a les organitzacions implementar més mesures de seguretat, ocasionant, ara que ja tenen visibilitat, que els departaments d'IT es vegin desbordats a causa de el gran volum d'alertes a gestionar.

Quan es produeix un incident cal actuar ràpid i amb precisió, i és aquí on la ciberseguretat i la intel·ligència artificial guarden una estreta relació. Gràcies a Microsoft 365, tenim la capacitat per protegir-nos, detectar, respondre i recuperar-nos de les amenaces de seguretat, que en els últims temps s'han incrementat en nombre i complexitat.

En l'esdeveniment anterior us ensenyem com descobrir les amenaces de seguretat gràcies a Microsoft 365, i en aquest, us mostrarem com protegir-nos davant bretxes i fugues d'informació de manera sofisticada, automatitzant la gestió d'alertes gràcies a la intel·ligència artificial.

Agenda d'l'esdeveniment
Dirigit a responsables IT i seguretat, en aquest esdeveniment tindràs l'oportunitat de descobrir:

  • Amenaces de seguretat detectades gràcies a Microsoft 365.
  • Per què la ciber-resiliència és clau per protegir-te amenaces de seguretat?
  • DEMO: Com incrementar la seguretat gràcies a la intel·ligència artificial?
  • Torn de preguntes.

Com i quan?

  • Quan: El proper dijous 15 de juliol, a les 12: 00h
  • Com: Online mitjançant LiveEvents de Teams (els assistents NO requereixen tenir Teams instal·lat en els seus ordinadors, només cal un navegador)
  • Durada: 1 hora

Inscriu! Dijous 15 de juliol, a les 12: 00h

nom *
cognom *
E-mail *
Càrrec / Rol *
empresa *
Nº d'empleats *

He llegit i accepto les condicions d'ús i privacitat.

Enviant sol·licitud ...