Com les empreses poden ser més resilients i millorar la seva productivitat incorporant els seus processos de negoci en Microsoft Teams

3 de desembre, a les 12:00 PM - 30 min

Tots tenim clar que la situació actual ha canviat els hàbits de treball de la majoria de les organitzacions. De manera directa, ha obligat a les empreses a reimaginar la seva forma de treballar, especialment pel que fa a la col·laboració i al el treball en remot; i en conseqüència a accelerar la seva transformació digital.

Les organitzacions estan començant a treballar utilitzant eines modernes de comunicació i col·laboració com Microsoft Teams. Però el que desconeixen és que la majoria dels seus processos de negoci es poden digitalitzar amb agilitat mitjançant les capacitats "Power Platform" incloses en Microsoft 365 i accessibles des Teams.

Per a aquest webinar, els nostres especialistes en Microsoft 365 han preparat una sessió en directe, no tècnica i comprensible, en la qual et mostraran les capacitats de Power Platform (com ara Power Apps, Power Automate i Power BI) i com aquestes, al costat de les últimes novetats de Microsoft Teams, plantegen un altre dels avantatges per ser més resilients i productius, millorant els processos de la nostra organització sense necessitat de coneixements de programació.

Agenda d'el webinar

  • El que necessites conèixer sobre Power Platform de Microsoft 365
  • Demo: L'experiència d'usuari un cop digitalitzats els processos de negoci en Teams
  • Com treure el màxim partit de Microsoft 365 en la teva organització
  • Torn de preguntes

Com i quan?

  • Quan: El proper dijous 3 de desembre, a les 12: 00h
  • Com: Online mitjançant LiveEvents de Teams (els assistents NO requereixen tenir Teams instal·lat en els seus ordinadors, només cal un navegador)
  • Durada: 30 minuts + torn d'preguntes

 

Inscriu! Dijous, 03 de desembre, a les 12: 00h

nom *
Cognoms *
E-mail *
Càrrec / Rol *
empresa *
Nº d'empleats *

He llegit i accepto les condicions d'ús i privacitat.

Enviant sol·licitud ...