Seguretat i Compliment

Protegim la teva empresa davant fuites de dades i ciberamenaces, amb innovació

Seguretat en el núvol

L'ús de dispositius mòbils (portàtils, telèfons, tablets ..) en l'entorn empresarial està obrint un immens ventall d'avantatges respecte a la mobilitat i la productivitat dels treballadors. No obstant això, paral·lelament incrementa el risc de patir incidents de seguretat donades les limitacions de control que té el departament de TI respecte aquests dispositius, i més encara si l'organització opta per una filosofia de que cadascú faci servir el seu dispositiu personal per accedir a la informació corporativa. Amb aquest tipus de filosofies les empreses s'estalvien costos d'inversió en equips nous, però perden visibilitat sobre qui, com, i quan accedeix a les dades de l'empresa.

La pèrdua o robatori de dispositius mòbils i fins i tot la baixa dels empleats en l'organització, comporta per tant un risc en la seguretat de la informació, donant peu a la filtració de dades confidencials i fins i tot a el robatori de la identitat de l'usuari de el dispositiu.

Com el núvol de Microsoft i Softeng t'ajuden a protegir els dispositius?

Microsoft ofereix diverses eines per controlar l'accés a la informació corporativa des de dispositius mòbils. D'aquesta manera, podrem admetre (o denegar) l'accés a les dades corporatives des de determinats dispositius i fins i tot establir requisits més exigents per permetre l'accés a determinades dades, a més de poder especificar quines aplicacions estan autoritzades per accedir a les dades de l'organització. Aquestes són les eines per a la protecció de dispositius mòbils que ens ofereix Microsoft:

  • Microsoft Intune: T'ajuda a protegir les dades que poden estar emmagatzemats en ordinadors i dispositius mòbils. Pots controlar l'accés, eliminar dades de dispositius mòbils de forma selectiva, i controlar quines aplicacions s'emmagatzemen i comparteixen dades personals. A més, Intune, ajuda a gestionar de manera eficient el desplegament d'actualitzacions crítiques per tots els teus equips.
  • Microsoft Defensar for Endpoint: És un servei que ajuda a les empreses a protegir els dispositius de la seva organització de bretxes de seguretat, així com en cas d'intrusió, detectar-la automàticament i reaccionar de manera immediata. Aquesta solució elimina la necessitat dels antivirus de tota la vida oferint a més un poderós sistema intel·ligent basat en el núvol que et protegeix de noves amenaces. Llegir més ...

Protecció de dispositius i el compliment

Protegir els dispositius de la teva organització per evitar bretxes de seguretat és una de les mesures que ajuda a l'acompliment de el nou reglament general de protecció de dades (RGPD). En aquest sentit, tant Microsoft Intune com Windows 10 Enterprise, proporcionen capacitats per salvaguardar la informació emmagatzemada en el dispositiu i per protegir la identitat de l'usuari que el fa servir, ajudant d'aquesta manera a les empreses a complir el nou reglament.

Si vols saber més sobre com les solucions de seguretat de Microsoft i Softeng t'ajuden a complir amb el nou reglament fes clic AQUÍ

Protección de la Identidad

Descobreix tot el que van aprendre els assistents al nostre esdeveniment sobre solucions de seguretat i compliment de Microsoft

llegir més

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Volíem comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució

Pere Tohà | Gerent serveis generals ZAL

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

es va optar per Softeng Portal Builder per la seva versatilitat, productivitat, capacitat d'integració i per la confiança que ens transmetia tenir al darrere una empresa tècnicament molt preparada, propera i compromesa.

Antonio Gili | Director de Màrqueting CNA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats.

Mariano Bañon | Director IT de Sellbytel

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

Buscàvem eficàcia en la gestió i llibertat per crear nous apartats i continguts sense dependre del nostre Partner. Softeng Portal Builder ha complert fidelment amb les nostres necessitats.

Miguel Angel Aranda | Director IT Hüppe

la solució havia de proporcionar una interfície d'usuari fàcil d'usar i amb un adequat temps de resposta del suport ofert. Aquestes característiques, juntament amb la facilitat de gestionar la web en 19 idiomes, ens van portar a adoptar Portal Builder

David Nunci | Director IT PETROMIRALLES

Volíem un producte amb el suport d'una empresa que ens donés seguretat, garantia i capacitat de resposta davant de noves necessitats. i amb Softeng Portal Builder el tenim.

Nati Alcalá | Rble. comunicació COPISA

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

El coneixement de Softeng en els processos a seguir i la seva professionalitat han estat clau per fer una migració i una gestió del canvi suau. Els bons resultats aconseguits ens han animat a continuar apostant pel Cloud.

Jaime Hernández | Director IT MADE IN WORLD

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

Amb l'ajuda de Softeng i els seus enginyers vam poder dur a terme el projecte de l'Office 365 dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria.

Victor Medrano | IT EUROPEAN UNIVERSITY

La posada en escena, genial! Com planificadors sou del millor que he tractat. La nostra visió global del projecte de l'Office 365, molta experiència, tracte molt agradable i sobretot, molt professional! "

Jesús López | Director IT Montana Colors

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions.

Javier Gimeno | Rble. IT ALAVA ENGINYERS

Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365 ...... El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem.

Xavier Carbó | Director IT PECOMARK

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Treballem amb SOFTENG en l'àmbit d'implementació de l'Office 365. Ens han demostrat la seva professionalitat, capacitat i implicació total des del primer moment fins a la posada en marxa de les aplicacions.

Nuno Moniz | Dir Producció PECOMARK

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Alejandro Moreno | Resp. Sistemes i comunicacions

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal