Seguretat i Compliment

Protegim la teva empresa davant fuites de dades i ciberamenaces, amb innovació

Seguretat en el núvol

La informació de la nostra empresa és un dels actius més valuosos que existeix, i com a tal cal tenir-la ben protegida. De fet, col·loquialment es diu que hauries protegir bé el teu castell, però no està mai a faltar posar-li un bon cadenat al teu tresor. La raó per protegir les dades no és simplement per evitar que algú els pugui robar, sinó també per saber com s'estan fent servir, on estan emmagatzemats, qui està accedint a ells i fins i tot evitar que es fuguin dades sensibles per a l'organització.

Com el núvol de Microsoft i Softeng t'ajuden a protegir les dades?

Microsoft inclou eines de control i auditoria per a les dades emmagatzemades en els seus serveis en el núvol, donant visibilitat de com es consumeix la informació i des d'on, millorant en gran mesura els processos de govern de la informació corporativa.

Addicionalment ens permet xifrar la informació confidencial (tal com arxius i correus concrets), de manera que encara sortís fora de l'empresa (per error o intencionadament), ningú pugui accedir-hi. També podrem afegir controls a la informació sensible per a la companyia (per exemple dades personals per a complir GDPR) i / o confidencial (per exemple informació fiscal, financera o de propietat intel·lectual); els quals ens permeten saber si s'està fent un ús incorrecte i fins i tot malintencionat de la informació. De fet, fins i tot podem mantenir sota control aquells fitxers que compartim amb altres organitzacions col·laboradores, donant-nos visibilitat sobre qui accedeix i des d'on; així com revocar l'accés als arxius encara que no estiguin dins dels límits de la nostra infraestructura informàtica.

Aquestes són les principals eines i serveis que ens ajuden a protegir les dades:

  • Azure Information Protection (AIP): Permet a les empreses classificar, etiquetar i protegir documents d'office i correus electrònics en el moment que es creen o es modifiquen, compartir-los de manera segura amb persones de la teva organització o alienes a ella, fer un seguiment de el seu ús i fins i tot revocar l'accés de forma remota. Llegir més ...
  • Microsoft Cloud App Security: Ajuda a controlar les aplicacions núvol que utilitzen els usuaris des de l'empresa. Així mateix, pot llegir arxius etiquetats amb AIP i establir polítiques basades en les etiquetes. El servei escaneja fitxers confidencials utilitzats en aplicacions en el núvol pels usuaris de l'empresa i aplica automàticament la protecció de AIP, inclòs el xifrat. Llegir més ...
  • Prevenció de pèrdua de dades (DLP) de l'Office 365: Pots identificar més de 80 tipus de dades confidencials comuns, inclosa informació financera, mèdica i d'identificació personal. A més, DLP et permet configurar les mesures que s'adoptaran després de la identificació per protegir la informació confidencial i impedir la seva divulgació accidental.
  • Recerques de eDiscovery de l'Office 365: Per trobar text i metadades en el contingut dels teus recursos de: SharePoint Online, onedrive for Business, Skype Empresarial Online i Exchange Online. A més, eDiscovery avançat de l'Office 365 empra tecnologies de machine learning i pot ajudar-te a identificar documents pertinents per a un tema concret (per exemple, una investigació de compliment normatiu) ràpidament i amb més precisió.

Protecció de dades i el compliment

Garantir que les dades personals que té la teva empresa són identificables i estan protegits és un requisit fonamental del Reglament General de Protecció de Dades i en aquest sentit, les solucions de seguretat de Microsoft estan en una posició única per complir amb el nou reglament ajudant-te a:

  • Identificar les dades personals i on resideixen, regular el seu accés i ús, i establir controls de seguretat adequats.
  • Ajudar a protegir les dades en tots els dispositius, aplicacions i serveis en el cloud i en local utilitzant les funcions integrades de classificació, etiquetatge i protecció de Microsoft 365.
  • Avaluar el risc mitjançant una eina que et proporciona les mesures que necessites dur a terme en la teva organització per complir amb el nou reglament.
  • Mantenir protegits les dades personals amb les funcions de protecció d'identitat i informació de Windows 10.

Si vol saber més sobre com les solucions de seguretat de Microsoft i Softeng t'ajuden a complir amb el nou reglament fes clic AQUÍ

 

Protección de la Identidad

Descobreix tot el que van aprendre els assistents al nostre esdeveniment sobre solucions de seguretat i compliment de Microsoft

llegir més

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

Està resultant una experiència molt positiva treballar amb Softeng, tant per la professionalitat del seu equip com pel seu tracte amable i personalitzat.

Marta Jiménez | Directora IT GRUP INVENT FARMA

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Volíem comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució

Pere Tohà | Gerent serveis generals ZAL

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats.

Mariano Bañon | Director IT de Sellbytel

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

la solució havia de proporcionar una interfície d'usuari fàcil d'usar i amb un adequat temps de resposta del suport ofert. Aquestes característiques, juntament amb la facilitat de gestionar la web en 19 idiomes, ens van portar a adoptar Portal Builder

David Nunci | Director IT PETROMIRALLES

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

El coneixement de Softeng en els processos a seguir i la seva professionalitat han estat clau per fer una migració i una gestió del canvi suau. Els bons resultats aconseguits ens han animat a continuar apostant pel Cloud.

Jaime Hernández | Director IT MADE IN WORLD

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

Amb l'ajuda de Softeng i els seus enginyers vam poder dur a terme el projecte de l'Office 365 dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria.

Victor Medrano | IT EUROPEAN UNIVERSITY

La posada en escena, genial! Com planificadors sou del millor que he tractat. La nostra visió global del projecte de l'Office 365, molta experiència, tracte molt agradable i sobretot, molt professional! "

Jesús López | Director IT Montana Colors

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions.

Javier Gimeno | Rble. IT ALAVA ENGINYERS

Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365 ...... El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem.

Xavier Carbó | Director IT PECOMARK

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Treballem amb SOFTENG en l'àmbit d'implementació de l'Office 365. Ens han demostrat la seva professionalitat, capacitat i implicació total des del primer moment fins a la posada en marxa de les aplicacions.

Nuno Moniz | Dir Producció PECOMARK

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Alejandro Moreno | Resp. Sistemes i comunicacions

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal