Seguretat i Compliment

Desenvolupament d'aplicacions en Azure

Seguretat en el núvol

Softeng va ser guardonada per Microsoft amb el premi al millor projecte emprenedor en Cloud amb el seu producte Softeng Portal Builder, convertint-se així en l'any 2009 en el primer partner espanyol amb un cas d'èxit de desenvolupament natiu per Azure (PAAS). Des de llavors, a part de dur a terme projectes de desplegament d'aplicacions en IaaS (infraestructura com a servei), la nostra especialització tradicional al desenvolupament per Azure en la seva variant PAAS, ens ha diferenciat de la resta de partners sent així capaços de migrar aplicacions a Azure optimitzant el consum i incrementant la fiabilitat de les mateixes, amb el mínim cost.

Metodologies per a desenvolupament de programari

Com a part del nostre procés de millora constant, la nostra empresa sempre ha estat atenta per adaptar les noves metodologies de treball que apareixen en l'àmbit del desenvolupament de programari. Això ens ha permès evolucionar de cara a oferir als nostres clients un tipus de projecte proper, que li mantingui informat en tot moment de l'estat de la seva nova aplicació i d'aquesta manera prendre les decisions necessàries per fer que el resultat sigui l'esperat. Softeng va ser una de les primeres empreses de l'àmbit nacional a implementar la metodologia Agile Scrum, aquesta metodologia juntament amb les tècniques d'enginyeria que fem servir, s'han convertit en un dels nostres secrets per oferir als nostres clients l'excel·lència en el desenvolupament a mida en la núvol.

 

Descobreix com podem ajudar-te

Sí, vull saber més!

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.