Seguretat i Compliment

Protegim la teva empresa davant fuites de dades i ciberamenaces, amb innovació

Seguretat en el núvol

Un dels tres eixos per ajudar-te a incrementar l'avantatge competitiu de la teva empresa és la innovació i des Softeng actualment apostem per aplicar-la en una de les necessitats que s'han tornat més urgents com és la de Protegir les empreses davant fuites de dades i ciberamenaces, el que realitzem generalment en 4 etapes: la primera, "Protegir la identitat" dels usuaris evitant que aquesta sigui una porta oberta a la teva empresa. La segona, "Protegir les dades i aplicacions", evitant fuites d'informació. La tercera, "Protecció dels dispositius" controlant d'aquesta manera la salut dels mateixos prèviament a permetre el seu accés a dades corporatives. I la quarta, "Protegir la infraestructura" de servidors que tinguis en el núvol o en altres datacenters.

En Softeng t'oferim la nostra experiència per ajudar-te a posar en marxa les mesures adequades per a cadascuna de les àrees ajudant-a administrar i protegir el teu transformació digital mitjançant una estratègia consistent.

  • Protegir: A les empreses d'amenaces i atacs avançats.
  • Detectar: Activitats malicioses o sospitoses que puguin succeir.
  • Respondre: Ràpidament i de forma eficaç a un atac.
  • Educar: En Softeng creiem que la seguretat és una responsabilitat compartida per tots els empleats i per això la formació és molt important.