Migració d'aplicacions a l'Office 365 i Azure

Movem les teves aplicacions al núvol de Microsoft

Optimitzem els teus sistemes, movent al cloud, modernitzant-los i reduint els seus costos.

Microsoft Azure és una plataforma de núvol flexible, sòlida i segura, que permet disposar de servidors i emmagatzematge com a servei en centres de dades administrats per Microsoft.

Les necessitats canviants i els problemes estructurals de les organitzacions per obtenir més flexibilitat d'assignació de recursos, són els principals motius per a l'adopció de serveis d'infraestructura en núvol públic, ja que a més presenta un estalvi de costos important respecte a l'opció d'invertir en adquirir i mantenir el maquinari en la teva empresa

Infraestructura a la teva mida, sense inversió en servidors

Amb Microsoft Azure Virtual Machine, podràs tenir els servidors que necessitis, amb la capacitat que es requereixi en cada moment, en alta disponibilitat i formant part de la teva xarxa com si estiguessin físicament en la teva empresa. A més, és la forma ideal de moure aplicacions allotjades en servidors físics obsolets a nous servidors virtuals, sense necessitat d'inversió.

Aquest concepte d'Infraestructura com a servei, ofereix a les organitzacions una gran flexibilitat per moure servidors al núvol i augmentar o disminuir la seva capacitat segons sigui necessari.

Softeng t'ofereix una estratègia integral de computació en el núvol personalitzada segons les teves necessitats i t'ajuda a gestionar i connectar de manera segura, la xarxa corporativa local de la teva organització amb els servidors virtuals que hi ha en el núvol pública.

T'ajudem en el procés d'adopció
Softeng proporciona serveis de formació especialitzada de l'Office 365 (Exchange Online, Skype empresarial, Office Professional Plus, Sharepoint Online i Office Web Apps) i t'ajuda en el procés d'adopció al núvol. L'experiència i professionalitat dels nostres enginyers en totes les àrees del cloud, ens permet oferir un servei de total garantia.

Les nostres solucions orientades a usuaris de negoci i administradors d'IT, s'adapten a les necessitats de formació completes requerides pel client, amb un enfocament pràctic i amb l'objectiu d'impulsar la productivitat de l'empresa.

Vols saber com podem ajudar-te?

Sí, vull saber més!

FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: Et movem al núvol amb Office 365 i Azure, implantem SharePoint Online i desenvolupem la teva software a mida en el núvol

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA