Migració al núvol

Optimitzem el teu it sistemes i gestionar-los per a vostè

Migració al núvol

Dins del nostre serveis gestionats, incloem franc d'acusació de Monitorització dels seus servidors. Intel·ligentment, pot avançar a futures incidències i informar-nos automàticament anomalies programari o maquinari.

La nostra solució de Direcció de servidor actua com a nucli permanent de vigilant de la seva infraestructura informàtica i aplicacions al núvol, en l'anticipació de fallades del sistema possible i advertència immediatament abans de l'aparició d'anomalies o els riscos potencials.

Un cop rebem la notificació, els nostres tècnics resolia la incidència o realitzar intervencions preventives apropiades, així el potencial no provocar un greu problema.

Els beneficis més importants que porta aquest sistema de Monitorització de servidors són:

  • Evitar els riscos i situacions crítiques.
  • Minimitzar l'impacte i el temps de resposta de l'enginyer.
  • Preveure la necessitat d'ampliar o substituir actius en el curt termini, en base a informació.
  • Mantenir-se informat amb la freqüència desitjada.

Descobrir com podem ajudar a dormir millor

 

 

 

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.