Microsoft Azure és una plataforma de núvol flexible, sòlida i segura, que permet disposar de servidors i emmagatzematge com a servei en centres de dades administrats per Microsoft. Amb Azure, podràs tenir els servidors que necessitis, amb la capacitat que es requereixi en cada moment, en alta disponibilitat i formant part de la teva xarxa com si estiguessin físicament en la teva empresa. A més, és la forma ideal de moure aplicacions allotjades en servidors físics obsolets a nous servidors virtuals, sense necessitat d'inversió.

Especialistes en Azure per mitjana i gran empresa

Softeng està qualificada per Microsoft com una de les empreses espanyoles amb més implantacions de solucions cloud en Azure, Havent rebut els premis a la millor empresa de serveis en el núvol 2018, a l' millor partner l'any a Espanya "Cloud Excellence 2016"i finalista en els Partner of the Year Awards 2017. Així mateix, va ser guardonada per la multinacional americana amb el premi al millor projecte emprenedor en Azure amb la seva plataforma "Softeng Portal Builder", convertint-se així en l'any 2010 en el primer partner espanyol amb un cas d'èxit de desenvolupament natiu per Azure (PAAS) , aquesta especialització ens ha diferenciat de la resta de partners sent així capaços de migrar aplicacions a Azure optimitzant al màxim el seu consum i incrementant la fiabilitat de les mateixes.

Les solucions de Softeng en Azure responen a les necessitats de la teva empresa:

  • Tens la teva infraestructura obsoleta i / o necessites ampliar-? En lloc de fer una gran inversió en renovar o ampliar-la i mantenir-la, passa't al núvol, pagant només pel que necessites en cada moment.
  • La teva empresa necessita protecció contra desastres? T'oferim una solució en Azure que t'ajuda a protegir la disponibilitat de les teves dades i aplicacions que vols que es quedin a casa, davant de fallades de tota mena. A més, oblida't de les cintes de backup, han passat a la història.
  • Necessita la teva empresa millorar la seguretat? T'ajudem a incrementar en nivell de seguretat i el compliment del GDPR a través dels 4 pilars bàsics necessaris en els quals som experts: "Protegir la identitat de les persones", "Protegir les dades i aplicacions", "Protegir els dispositius" i "Protegir la infraestructura" Llegir més ...

Softeng t'ajuda a traçar i consensuar l'estratègia més adequada perquè la teva empresa es pugi al núvol de mica en mica, per etapes, sense mals de cap, amb seguretat i començant a tenir avantatges, beneficis i estalvis des del primer moment.

 

Vols saber com podem ajudar-te?

Sí, vull saber més!

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Amb l'ajuda de Softeng hem migrat les webs de Gran Hermano i Gran Germà VIP a Azure, havent aconseguit la seva completa disponibilitat en els moments de major activitat, coincidents amb l'emissió de les gales i l'endemà, una cosa que per a nosaltres és vital en acord amb el compromís adquirit amb la nostra audiència.

Miguel Ángel Hernández | Director IT ZEPPELIN TV

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal