Migració al núvol

Migració al núvol

Optimitzem els teus sistemes, movent-los al cloud i modernitzant-.

Microsoft Azure és una plataforma de núvol flexible, sòlida i segura, que permet disposar de servidors i emmagatzematge com a servei en centres de dades administrats per Microsoft. Amb Azure, podràs tenir els servidors que necessitis, amb la capacitat que es requereixi en cada moment, en alta disponibilitat i formant part de la teva xarxa com si estiguessin físicament en la teva empresa. A més, és la forma ideal de moure aplicacions allotjades en servidors físics obsolets a nous servidors virtuals, sense necessitat d'inversió.

Especialistes en Azure per mitjana i gran empresa

Softeng està qualificada per Microsoft com una de les empreses espanyoles amb més implantacions de solucions cloud en Azure, havent rebut el premi al millor partner de l'any a Espanya " Cloud Excellence 2016 " i finalista als Partner of the Year Awards 2017 . Així mateix, va ser guardonada per la multinacional americana amb el premi al millor projecte emprenedor en Azure amb la seva plataforma "Softeng Portal Builder", convertint-se així en l'any 2010 en el primer partner espanyol amb un cas d'èxit de desenvolupament natiu per Azure (PAAS) , aquesta especialització ens ha diferenciat de la resta de partners sent així capaços de migrar aplicacions a Azure optimitzant al màxim el seu consum i incrementant la fiabilitat de les mateixes.

Les solucions de Softeng en Azure responen a les necessitats de la teva empresa:

  • Tens la teva infraestructura obsoleta i / o necessites ampliar-? En lloc de fer una gran inversió en renovar o ampliar-la i mantenir-la, passa't al núvol, pagant només pel que necessites en cada moment.
  • Vols oblidar-te de les cintes de backup? Protegeix les teves dades en una altra ubicació ia baix cost, podent-los recuperar de forma ràpida i senzilla.
  • La teva empresa necessita protecció contra desastres? T'oferim una solució en Azure que t'ajuda a protegir la disponibilitat de les teves aplicacions que vols que es quedin a casa, davant de fallades de tota mena.
  • Necessita la teva empresa millorar la seguretat? T'ajudem a incrementar en nivell de seguretat i el compliment del GDPR a través dels 4 pilars bàsics necessaris en els quals som experts: "Protegir la identitat de les persones", "Protegir les dades i aplicacions", "Protegir els dispositius" i "Protegir la infraestructura" Llegir més ...

Softeng t'ajuda a traçar i consensuar l'estratègia més adequada perquè la teva empresa es pugi al núvol de mica en mica, per etapes, sense mals de cap, amb seguretat i començant a tenir avantatges, beneficis i estalvis des del primer moment.

 

Vols saber com podem ajudar-te?

Sí, vull saber més!

FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Amb l'ajuda de Softeng hem migrat les webs de Gran Hermano i Gran Germà VIP a Azure, havent aconseguit la seva completa disponibilitat en els moments de major activitat, coincidents amb l'emissió de les gales i l'endemà, una cosa que per a nosaltres és vital en acord amb el compromís adquirit amb la nostra audiència.

Miguel Ángel Hernández | Director IT ZEPPELIN TV

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: Et movem al núvol amb Office 365 i Azure, implantem SharePoint Online i desenvolupem la teva software a mida en el núvol

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA