Migració al núvol

Movem les teves sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure, optimitzant

Migració al núvol

Els beneficis que ofereix Microsoft 365 i en particular les aplicacions que componen la suite Office 365 inclosa en Microsoft 365 per missatgeria, col·laboració moderna i ofimàtica, animen les empreses a pujar al núvol per gaudir d'una solució de productivitat que abans només es podien permetre les empreses més poderoses. A més, les grans empreses que ja tenien aquest tipus de solucions, ara amb Office 365 obtenen flexibilitat, seguretat i major productivitat.

Softeng és una de les empreses espanyoles que més llocs de Office 365 ha desplegat i per això t'oferim la nostra experiència i t'acompanyem tant en la implantació com en l'adopció, amb seguretat, per garantir i maximitzar el valor obtingut proporcionant l'ajuda professional que necessites .

Seguim la nostra pròpia metodologia per assegurar l'èxit del procés d'implantació realitzant avaluacions prèvies a la migració per determinar el mètode de transició adequat i dissenyant escenaris de coexistència que causin el menor impacte a l'empresa i als usuaris.

T'ajudem en el procés d'adopció
Softeng proporciona serveis de formació especialitzada de l'Office 365 (Exchange Online, Skype empresarial, Office Professional Plus, Sharepoint Online, onedrive i Microsoft Teams) i t'ajuda en el procés d'adopció al núvol. L'experiència i professionalitat dels nostres enginyers en totes les àrees del cloud, ens permet oferir un servei de total garantia.

Les nostres solucions orientades a usuaris de negoci i administradors d'IT, s'adapten a les necessitats de formació completes requerides pel client, amb un enfocament pràctic i amb l'objectiu d'impulsar la productivitat de l'empresa.

Millorem la seguretat i el compliment de la teva empresa estenent Office 365 a Microsoft 365
Softeng es focalitza en potenciar la seguretat i el compliment del GDPR a l'Office 365 a través dels 4 pilars bàsics necessaris i en què som experts: "Protegir la identitat de les persones", "Protegir les dades i aplicacions", "Protegir els dispositius "i" Protegir la infraestructura "

Si vol saber més sobre com les solucions de seguretat de Microsoft i Softeng ajuden a la teva empresa fes clic AQUÍ

 

Descobreix els beneficis de la plataforma de productivitat Office 365

Sí, vull saber més!

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal