Migració al núvol

Movem les teves sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure, optimitzant

Migració al núvol

Softeng proporciona als seus clients serveis de formació tècnica i funcional especialitzada de l'Office 365, Microsoft 365 i Azure i et continua ajudant en el procés d'adopció del núvol a través dels nostres serveis gestionats. L'experiència i professionalitat dels nostres enginyers en totes les àrees del cloud, ens permet oferir un servei de total garantia.

Realitzem sessions diferents enfocades a responsables de negoci, usuaris i als administradors d'IT, adaptant-se a les necessitats d'entrenament requerides pel client, amb un enfocament pràctic i amb l'objectiu de contribuir a incrementar l'avantatge competitiu de l'organització.

Vols saber com podem ajudar-te amb les solucions de l'Office 365?

Sí, vull saber més!

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.