Col·laboració en el núvol

Col·laboració en el núvol

Col·laboració en el núvol

En el nostre dia a dia estem acostumats a realitzar centenars d'accions. Algunes consisteixen a prendre decisions i per tant requereixen de tota la nostra atenció, però moltes altres són accions rutinàries o automàtiques que consumeixen nostre temps i que bé podríem estalviar-nos si les automatizáramos. En moltes ocasions, una simple aplicació podria haver resolt algun imprevist de treball o haver agilitzat alguna gestió.

Per ajudar a millorar la productivitat dels nostres usuaris i, per tant, de la nostra empresa, Office 365 inclou Microsoft PowerApps i Microsoft Flow, dues eines que t'ajudaran a automatitzar tasques ia crear aplicacions que agilitzin la teva feina.

Microsoft PowerApps

Desarrollo de aplicaciones en la nube Microsoft PowerApps és una eina de l'Office 365 que et permet crear de forma ràpida i senzilla aplicacions mòbils, d'escriptori o web, connectades a les teves dades i reduint la complexitat i els costos de desenvolupament.

Microsoft PowerApps permet establir connexions amb diferents orígens de dades per a les aplicacions creades, incloent els serveis propis de l'Office 365 com Excel o llistes de SharePoint Online, bases de dades com ara SQL Server o Oracle i sistemes CRM com Dynamics 365 o Salesforce, entre moltes altres.

Una de les característiques de PowerApps és que els usuaris que tinguin certs coneixements ofimàtics poden crear aplicacions bàsiques d'una forma relativament senzilla. Això no obstant, quan es requereixen aplicacions amb prestacions més avançades, Softeng com especialista en les solucions de l'Office 365, pot ajudar-te en la creació d'aquestes per millorar la productivitat de la teva empresa.

Microsoft Flow

Microsoft Flow permet crear fluxos de treball automatitzats entre aplicacions i serveis per obtenir notificacions, sincronitzar arxius, recopilar dades des de pràcticament qualsevol origen i pràcticament tot el que se't pugui ocórrer.

Desarrollo de aplicaciones en la nube

Amb Flow és possible automatitzar les tasques repetitives en fluxos de treball de diversos passos. Per exemple, capturar tweets i afegir com a clients potencials en Dynamics 365, subscriptors a MailChimp, etc ... Imaginació a el poder !! :)

Connectors i plantilles

Com succeeix amb PowerApps, Flow permet connectar fluxos de treball de gairebé qualsevol servei o aplicació que puguem trobar al mercat. Des xarxes socials com Yammer, Twitter o Facebook a servidors de correu electrònic com Outlook o sistemes CRM com Dynamics 365 o Salesforce.

Des de la seva secció de plantilles, trobaràs una àmplia llista de tasques automàtiques que podràs utilitzar i editar per adaptar-les a les teves necessitats.

D'altra banda, pots combinar tasques entre si per encadenar-i generar així tot un procés, estalviant el màxim de temps possible i fins i tot personalitzar les tasques amb condicionants. Softeng com especialista en les solucions de l'Office 365, també pot ajudar-te en la creació d'aquests fluxos de treball per millorar la productivitat de la teva empresa.

Vols saber com podem ajudar-te a millorar la productivitat de la teva empresa?

Sí, vull saber més

Està resultant una experiència molt positiva treballar amb Softeng, tant per la professionalitat del seu equip com pel seu tracte amable i personalitzat.

Marta Jiménez | Directora IT GRUP INVENT FARMA

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Volíem comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució

Pere Tohà | Gerent serveis generals ZAL

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Softeng combina professionalitat amb un gran equip humà, proper i compromès al servei del client. Portem diversos anys treballant amb ells i sempre han sabut escoltar-nos i oferir una resposta ràpida a les nostres necessitats.

Mariano Bañon | Director IT de Sellbytel

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

la solució havia de proporcionar una interfície d'usuari fàcil d'usar i amb un adequat temps de resposta del suport ofert. Aquestes característiques, juntament amb la facilitat de gestionar la web en 19 idiomes, ens van portar a adoptar Portal Builder

David Nunci | Director IT PETROMIRALLES

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

La posada en escena, genial! Com planificadors sou del millor que he tractat. La nostra visió global del projecte de l'Office 365, molta experiència, tracte molt agradable i sobretot, molt professional! "

Jesús López | Director IT Montana Colors

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions.

Javier Gimeno | Rble. IT ALAVA ENGINYERS

Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365 ...... El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem.

Xavier Carbó | Director IT PECOMARK

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Treballem amb SOFTENG en l'àmbit d'implementació de l'Office 365. Ens han demostrat la seva professionalitat, capacitat i implicació total des del primer moment fins a la posada en marxa de les aplicacions.

Nuno Moniz | Dir Producció PECOMARK

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Alejandro Moreno | Resp. Sistemes i comunicacions

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal