Col·laboració en el núvol

Col·laboració en el núvol

Col·laboració en el núvol

SharePoint Online és perfecte quan es requereix una intranet amb capacitats empresarials per satisfer necessitats crítiques de negoci. Una gestió eficient del coneixement de l'empresa i simplificar com les persones col·laboren, troben i comparteixen informació, permet innovar, prendre millors decisions i alhora, retenir el coneixement de l'empresa.

Com a pas previ a la implantació d'una intranet amb Microsoft SharePoint Online, et recomanem dur a terme un estudi per dissenyar la millor estratègia d'implantació, sent una de les claus per reduir riscos i ajudar a garantir l'èxit.

Aquest estudi ofereix un gran valor, ja que ajuda de forma decisiva a que la solució encaixi amb les necessitats del teu negoci. Així mateix, la funcionalitat a implantar es prioritza segons el valor de negoci i es posa en marxa de forma ràpida i progressiva, perquè la teva empresa pugui treure-li partit com més aviat millor a la Intranet.

El treball que portem a terme durant la consultoria d'anàlisi de negoci és:

 • Priorització i definició de l'abast: Concretem els requeriments principals de negoci que deu complir la solució i definim conjuntament amb tu un abast preliminar.
 • Beneficis vs Cost de les diverses solucions: Estudiem les possibles solucions a cada un dels requeriments i et donaren detall de benefici vs cost estimat per poder prioritzar en base al seu retorn d'inversió (ROI).
 • Prototip visual: SOFTENG dissenya un prototip amb les principals pantalles de l'aplicatiu perquè el client i els futurs usuaris de l'aplicació puguin validar prèviament que està ben alineada amb les seves necessitats.
 • Informe: Finalment com a resultat, vam lliurar un document pràctic i comprensible que defineix adequadament el projecte a desenvolupar amb el nivell de detall necessari, ni més ni menys.

Principals beneficis de la consultoria d'anàlisi de negoci

 • Ajuda a definir el resultat desitjat: Es detallen cadascuna de les principals funcionalitats i objectius a aconseguir, evitant sorpreses desagradables per al client al final del projecte.
 • Anàlisi Àgil: Gràcies a l'ús de metodologies àgils, SOFTENG porta a terme la implantació amb flexibilitat perquè puguis sol·licitar canvis o nous requeriments. Per aquesta raó, l'estudi acaba sent un punt de partida molt sòlid però sense entrar en nivells de detall que comportin ineficàcia.
 • Unifica criteris dispars: És important construir una visió única i clara de comú acord entre els professionals i / o departaments involucrats en el projecte per aconseguir resultats satisfactoris.
 • Prioritza els aspectes de més valor: Divideix el projecte en fases i els prioritza en funció de la importància / valor de cadascuna permetent obtenir partit de l'aplicació abans de disposar del projecte finalitzat.
 • Unifica criteris de pressupostació: Evita lliures interpretacions i redueix riscos i desviacions econòmiques.
 • Garantia de compliment dels requeriments: Tens la garantia que en finalitzar, es compliran els requeriments definits i acordats en l'estudi com ara prestacions previstes.
 • Redueix riscos i garanteix la viabilitat del projecte: Delimitar prèviament el projecte i avaluar diverses solucions, minimitza riscos i redueix o elimina l'impacte en costos que podrien tenir en el futur.

Vols saber més sobre SharePoint Online?

Si vols saber més sobre com podem ajudar-te a millorar la productivitat de la teva empresa contacta amb nosaltres.

Sí, vull saber més!

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Volíem comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució

Pere Tohà | Gerent serveis generals ZAL

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

El coneixement de Softeng en els processos a seguir i la seva professionalitat han estat clau per fer una migració i una gestió del canvi suau. Els bons resultats aconseguits ens han animat a continuar apostant pel Cloud.

Jaime Hernández | Director IT MADE IN WORLD

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal