Col·laboració en el núvol

Modernitzem teu lloc de treball per millorar la productivitat

Col·laboració en el núvol

Softeng ha dissenyat una metodologia de servei que accelera el procés d'adopció de Microsoft SharePoint en les organitzacions. Gràcies al nostre programa SharePoint QUICKSTART, podem ajudar a implantar SharePoint de manera progressiva, segura i sense riscos.

1- Conceptualització i pilot

Servei paquetitzat per fer un pas ferm en l'adopció de Sharepoint en la seva organització. Inclou els següents entregables:

  • Visió: A partir d'una sessió de treball amb els responsables de negoci, es defineixen els requeriments, objectius i prioritats de l'organització
  • Pilot: Posada en marxa d'un pilot per a prova de concepte amb les prestacions que més es faran servir. En pocs dies podrà començar a servir SharePoint i visualitzar com l'ajudarà a incrementar la productivitat de l'empresa.
  • Formació: Una sessió pràctica de formació en SharePoint per als usuaris clau de la prova pilot.
  • Full de ruta: L'ajudem a crear el full de ruta alineant-la amb les prioritats de negoci, recomanar la versió de SharePoint més adequada, temps, abast i valoració econòmica.

2- Desplegament i implantació
Amb el feedback obtingut en la prova pilot, es revisen les prioritats i es defineixen els requisits per desplegar completament SharePoint, incloent els següents entregables:

  • Planificació: Disseny de l'arquitectura de la informació (jerarquies i taxonomies), com s'organitzaran les àrees de l'empresa dins del portal i pla de desplegament en producció.
  • Infraestructura: Disseny de la infraestructura tècnica més adequada per a albergar SharePoint Online .
  • Customització: Parametrització del producte, evitant desenvolupaments que implicarien augmentar el cost de propietat en forma de suport, migracions futures i manteniment. Establir la seguretat interna i externa, quines aplicacions i webparts estaran disponibles per als usuaris, etc.
  • Posada en marxa: Inclou diverses sessions de formació als usuaris de negoci per ser més productius, es porta a terme el desplegament a producció i es dissenya un pla de suport a mida del client.

3- Servei de suport al govern i l'adopció

Serveis de consultoria cobrir necessitats més complexes, com ara: Personalització del sistema de recerca, disseny de la interfície d'usuari, processos de negoci i fluxos de treball, intel·ligència de negoci i definició de KPI 's per integrar-los en quadres de comandament (scorecard - dashboards) . Per tot això, vam treure el millor partit d'Excel services, Sharepoint Connectivity, InfoPath, PerformancePoint services i webparts personalitzades, entre d'altres.

Reconegut com un dels principals partners de Microsoft Espanya, els nostres serveis de consultoria li permetran implantar Microsoft Sharepoint de manera progressiva, segura i sense riscos, amb l'objectiu de garantir la consecució dels tres beneficis que espera aconseguir: Reduir costos, innovar i créixer .

Descobreix com podem ajudar-te a millorar la productivitat de la teva empresa

Sí, vull saber més!

Softeng s'ha guanyat a pols ser el nostre partner estratègic per implantar i administrar sistemes Microsoft i la nostra intranet SharePoint.

Alex Díaz | Director IT ISS FACILITY SERVICES

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Volíem comptar amb una empresa que ens sabés guiar en les nostres decisions, que ens donés seguretat i que comptés amb personal tècnic altament qualificat. Softeng i Softeng Portal Builder han estat la solució

Pere Tohà | Gerent serveis generals ZAL

Vam escollir a Softeng per les bones referències que vam obtenir d'altres clients i de Microsoft, la seva solució per migrar a l'Office 365 va ser tot un encert. Estem totalment satisfets d'haver apostat per ells.

Sergio Vaquero | Director IT INTECSA INARSA

Estem molt satisfets amb els nombrosos avantatges que Office 365 ofereix a la nostra empresa i amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng, ha estat una migració ràpida i sense complicacions.

Santi Verdaguer | Director IT PROQUIMIA

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans.

Joaquín Sabaté | Dir. General EDICIONS URÀ

Apostem per això i va ser tot un encert per els nombrosos avantatges que Azure ens ofereix pel que fa a estalvi de costos, flexibilitat i rendiment.

Antoni Torrejón | Director IT COIB

El coneixement de Softeng en els processos a seguir i la seva professionalitat han estat clau per fer una migració i una gestió del canvi suau. Els bons resultats aconseguits ens han animat a continuar apostant pel Cloud.

Jaime Hernández | Director IT MADE IN WORLD

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

Amb l'ajuda de Softeng i els seus enginyers vam poder dur a terme el projecte de l'Office 365 dins dels terminis establerts, de manera fluida i molt satisfactòria.

Victor Medrano | IT EUROPEAN UNIVERSITY

La professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit.

Antoni Lucea | Responsable sistemes MACBA

Softeng ha demostrat un profund coneixement de les solucions cloud de Microsoft i un altíssim grau de professionalitat, disponibilitat i implicació. Estem realment satisfets amb els resultats obtinguts i comptarem amb ells per a futures ocasions.

Javier Gimeno | Rble. IT ALAVA ENGINYERS

Softeng ens va proposar apostar pel núvol i Office 365 ...... El projecte va ser un èxit i Softeng ens va demostrar amb la seva implicació i el coneixement sobre la plataforma Microsoft que és el partner que necessitàvem.

Xavier Carbó | Director IT PECOMARK

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Gràcies a la implicació i la bona predisposició de Softeng hem aconseguit abordar amb èxit el projecte obtenint sempre una resposta ràpida tant dels seus enginyers com de la resta de l'equip.

Sergi Ruiz | Rble. Infraestructures IMC TOYS

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.