Webcasts i Esdeveniments

Webcasts i esdeveniments

Partner de Microsoft líder a Espanya

4/1/2019
Com accelerar la transformació digital de la teva empresa: Impulsant la col·laboració, la seguretat i el compliment legal

BARCELONA 1 març 2019 a l'Auditori de la Pedrera i MADRID 7 de març a les Oficines centrals de Microsoft

En efecte, les notícies diàries sobre ciberatacs a empreses ens recorden que tant la probabilitat com l'impacte d'un atac estan creixent ràpidament. Així mateix, aquests atacs estan evolucionant a una nova generació extremadament sofisticada. Per aquest motiu, més que mai, la seguretat ha de ser cabdal per als responsables de negoci de qualsevol empresa.

I sí, certament és lògic que les empreses estiguin tan preocupades. En primer lloc, pel risc que es filtri la seva propietat intel·lectual i secrets. I en segon lloc, per la necessitat imperiosa de complir el nou reglament de protecció de dades (GDPR) ja que requereix pel que fa a seguretat, no només protegir les dades personals emmagatzemades, sinó ser també capaços de demostrar a l'agència en una inspecció que estan protegits així com tenir la capacitat d'informar en menys de 72 hores davant d'una fugida dels mateixos. Molt per fer, molt complex .. però volem posar-t'ho més fàcil que mai!

Així que, com en SOFTENG som conscients de tota aquesta problemàtica, tenim el plaer d'anunciar-te que celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol en què a més de presentar-vos les últimes novetats de l'Office 365 / Microsoft 365 i Azure entorn al lloc de treball modern, farem èmfasi en les solucions de seguretat i compliment de Microsoft i com aquestes ajuden a la teva empresa a treballar en el núvol de forma segura, protegint la teva informació confidencial i complint amb les normatives.

 
19/10/2017
Accelera la transformació digital de la teva empresa - Productivitat i Seguretat
Accelera la transformació digital de la teva empresa

BARCELONA 16 de febrer 2018 a l'Auditori de la Pedrera i MADRID 22 de febrer a les Oficines centrals de Microsoft

Més que mai la seguretat ha de ser cabdal per als responsables de negoci de qualsevol empresa. En SOFTENG som conscients de la problemàtica actual i per aquest motiu, tenim el plaer d'anunciar-te que celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol en què a més de presentar-vos les últimes novetats sota el paraigua de l'Office 365 i Azure, farem especial focus en les solucions de seguretat i compliment de Microsoft i com aquestes ajuden a la teva empresa a treballar en el núvol de forma segura, protegint la teva informació confidencial i complint amb les normatives.

Els propers 16 i 22 de febrer de 2018 a l'auditori de la Pedrera a Barcelona ia les oficines centrals de Microsoft a Madrid respectivament, tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud tant de Microsoft com de Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat , col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa. Així mateix, entrarem en detall en com les solucions de Microsoft t'ajuden a complir el GDPR, el nou reglament general de protecció de dades que entrarà en vigor el pròxim 25 de maig de l'2018.

 
6/3/2017
Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol
Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol

Els propers 17 i 23 de febrer tindrà lloc a Barcelona i Madrid respectivament l'onzena edició del nostre esdeveniment "Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol", un esdeveniment en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer sense tecnicismes com les últimes innovacions de Microsoft en el núvol al voltant de Ofice 365 i Azure t'ajudaran a optimitzar els teus sistemes, millorar la teva productivitat i el nivell d'innovació.

 
13/6/2016
Millora la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol

Els propers 20 i 26 de maig celebrarem a Barcelona i Madrid una nova edició del nostre esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat en les empreses gràcies al núvol. Un esdeveniment que s'ha convertit en el referent nacional per informar les empreses sobre l'evolució de les solucions en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure) i de la gran quantitat de novetats que Microsoft introdueix a ritme de samba :)

 
3/12/2015
Com impulsar la competitivitat en les empreses

El proper 27 de novembre celebrarem conjuntament amb Microsoft una nova edició de l'exitós esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat en les empreses. Per això, us explicarem com les solucions i novetats recents en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure), permeten a les empreses incrementar la productivitat, el nivell d'innovació i reduir costos.

 
14/4/2015
Millora la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol
Barcelona 29 de maig a l'Auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya
En aquest esdeveniment per decisors de negoci (gerents, financers i directius de qualsevol àrea), tindràs l'oportunitat de descobrir de manera pràctica i sense tecnicismes, com la solucions en el núvol de Microsoft t'ajudaran a millorar la productivitat, innova r (gràcies a Big Data, Power BI i Machine Learning) i reduir costos.
 
8/4/2015
Esmorzar tecnològic presentant el cas d'èxit de Softeng al web de Gran Hermano amb Azure

El passat 12 de març a les oficines de Microsoft a Madrid, el nostre CEO Carlos Colell al costat de diversos directius de Microsoft van oferir un esmorzar tecnològic per a responsables de TI de grans empreses en el qual van explicar en detall com Azure i Softeng han donat impuls a la web del programa televisiu Gran Hermano Vip.

La productora televisiva va triar Microsoft Azure per allotjar la pàgina web del seu programa Gran Hermano i el seu actual edició VIP. Per a això, ha apostat per Softeng com a partner de serveis en el núvol.

 
La Responsable IT d'Arnal opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre els esdeveniments de Softeng:

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

El Responsable IT del Grupo Álava Ingenieros opina sobre los eventos de Softeng:

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti tremendament útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

El CIO de Media Markt opina sobre Softeng:

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA