Webcasts i Esdeveniments

Webcasts i esdeveniments

Partner de Microsoft líder a Espanya

6/5/2020
Webinar seguretat: Com protegir les nostres empreses en la nova era de l'teletreball

A causa de la situació generada pel COVID-19, les organitzacions que han pogut fer el canvi brusc cap al teletreball, ho han fet generalment sense estar d'el tot preparades, amb lògiques presses, obviant aspectes clau de seguretat.

Amb l'objectiu d'ajudar en aquest pas clau, hem preparat un webinar de donem en directe en què us comentarem els atacs més comuns que estan patint les empreses en aquest escenari concret de teletreball (la majoria sense saber-ho) i com hem de protegir-nos per evitar- .

 
20/3/2019
Com accelerar la transformació digital de la teva empresa: Impulsant la col·laboració, la seguretat i el compliment legal

BARCELONA 1 març 2019 a l'Auditori de la Pedrera i MADRID 7 de març a les Oficines centrals de Microsoft

En efecte, les notícies diàries sobre ciberatacs a empreses ens recorden que tant la probabilitat com l'impacte d'un atac estan creixent ràpidament. Així mateix, aquests atacs estan evolucionant a una nova generació extremadament sofisticada. Per aquest motiu, més que mai, la seguretat ha de ser cabdal per als responsables de negoci de qualsevol empresa.

I sí, certament és lògic que les empreses estiguin tan preocupades. En primer lloc, pel risc que es filtri la seva propietat intel·lectual i secrets. I en segon lloc, per la necessitat imperiosa de complir el nou reglament de protecció de dades (GDPR) ja que requereix pel que fa a seguretat, no només protegir les dades personals emmagatzemades, sinó ser també capaços de demostrar a l'agència en una inspecció que estan protegits així com tenir la capacitat d'informar en menys de 72 hores davant d'una fugida dels mateixos. Molt per fer, molt complex .. però volem posar-t'ho més fàcil que mai!

Així que, com en SOFTENG som conscients de tota aquesta problemàtica, tenim el plaer d'anunciar-te que celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol en què a més de presentar-vos les últimes novetats de l'Office 365 / Microsoft 365 i Azure entorn al lloc de treball modern, farem èmfasi en les solucions de seguretat i compliment de Microsoft i com aquestes ajuden a la teva empresa a treballar en el núvol de forma segura, protegint la teva informació confidencial i complint amb les normatives.

 
19/10/2017
Accelera la transformació digital de la teva empresa - Productivitat i Seguretat
Accelera la transformació digital de la teva empresa

BARCELONA 16 de febrer 2018 a l'Auditori de la Pedrera i MADRID 22 de febrer a les Oficines centrals de Microsoft

Més que mai la seguretat ha de ser cabdal per als responsables de negoci de qualsevol empresa. En SOFTENG som conscients de la problemàtica actual i per aquest motiu, tenim el plaer d'anunciar-te que celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions en el núvol en què a més de presentar-vos les últimes novetats sota el paraigua de l'Office 365 i Azure, farem especial focus en les solucions de seguretat i compliment de Microsoft i com aquestes ajuden a la teva empresa a treballar en el núvol de forma segura, protegint la teva informació confidencial i complint amb les normatives.

Els propers 16 i 22 de febrer de 2018 a l'auditori de la Pedrera a Barcelona ia les oficines centrals de Microsoft a Madrid respectivament, tindràs l'oportunitat de conèixer de la mà dels especialistes cloud tant de Microsoft com de Softeng, les últimes novetats en matèria de seguretat , col·laboració moderna, mobilitat i en general, les claus per accelerar la transformació digital de la teva empresa. Així mateix, entrarem en detall en com les solucions de Microsoft t'ajuden a complir el GDPR, el nou reglament general de protecció de dades que entrarà en vigor el pròxim 25 de maig de l'2018.

 
6/3/2017
Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol
Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol

Els propers 17 i 23 de febrer tindrà lloc a Barcelona i Madrid respectivament l'onzena edició del nostre esdeveniment "Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol", un esdeveniment en el qual tindràs l'oportunitat de conèixer sense tecnicismes com les últimes innovacions de Microsoft en el núvol al voltant de Ofice 365 i Azure t'ajudaran a optimitzar els teus sistemes, millorar la teva productivitat i el nivell d'innovació.

 
13/6/2016
Millora la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol

Els propers 20 i 26 de maig celebrarem a Barcelona i Madrid una nova edició del nostre esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat en les empreses gràcies al núvol. Un esdeveniment que s'ha convertit en el referent nacional per informar les empreses sobre l'evolució de les solucions en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure) i de la gran quantitat de novetats que Microsoft introdueix a ritme de samba :)

 
3/12/2015
Com impulsar la competitivitat en les empreses

El proper 27 de novembre celebrarem conjuntament amb Microsoft una nova edició de l'exitós esdeveniment sobre com impulsar la competitivitat en les empreses. Per això, us explicarem com les solucions i novetats recents en el núvol de Microsoft (Office 365 i Azure), permeten a les empreses incrementar la productivitat, el nivell d'innovació i reduir costos.

 
14/4/2015
Millora la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol
Barcelona 29 de maig a l'Auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya
En aquest esdeveniment per decisors de negoci (gerents, financers i directius de qualsevol àrea), tindràs l'oportunitat de descobrir de manera pràctica i sense tecnicismes, com la solucions en el núvol de Microsoft t'ajudaran a millorar la productivitat, innova r (gràcies a Big Data, Power BI i Machine Learning) i reduir costos.
 

L'esdeveniment em va brindar l'oportunitat de conèixer totes les novetats de l'Office 365 i Azure a través de donem molt interessants. Tant les ponències com la ubicació de l'esdeveniment, em van semblar molt bones. Sens dubte el recomanaria.

Miguel Ángel Hernández | Resp IT ZEPPELIN TV

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti molt útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

L'esdeveniment en general va ser molt interessant. Les donem en directe i les explicacions dels especialistes ajuden a entendre fàcilment els temes més complicats. La ubicació de l'esdeveniment, situat al centre i ben comunicat, és perfecta.

Yolanda Martínez | Directora IT ARNAL

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.