Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

20/9/2011
SOFTENG en la conferència mundial de partners de Microsoft
SOFTENG en la conferència mundial de partners de Microsoft
La WPC que es va celebrar el passat mes de juliol a Los Angeles, és l'esdeveniment principal per a la comunitat de partners de Microsoft impulsada per donar a conèixer l'estratègia de Microsoft per l'any que ve, el llançament de futurs productes i les oportunitats i nous models de negoci al voltant de Cloud.

La conferència va reunir a Steve Ballmer i Kevin Turner, màxims líders de Microsoft a nivell mundial juntament amb alts directius de la companyia de les àrees Cloud, tant d'Office 365 com de Azure en un espai únic en el qual durant 5 dies, partners provinents de més de 130 països de tot el món tenen la possibilitat de desenvolupar les seves habilitats participant en activitats i fer Networking.

En representació de Softeng i per conèixer de primera mà totes les novetats de l'oferta tecnològica, va assistir el seu director general Carlos Colell, qui va tenir l'oportunitat de poder reunir-se amb, Prashant Ketkar, responsable de producte de la plataforma Windows Azure a Microsoft.


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.