Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

20/9/2011
Un premi que ens impulsa
Nota del CEO de SOFTENG
Hem volgut encapçalar aquest número amb una notícia que ens enorgulleix compartir amb vosaltres. Sens dubte, que Microsoft hagi concedit a Softeng el premi al millor projecte emprenedor en el núvol en el seu concurs d'aplicacions Cloud ha renovat la nostra energia per intentar superar-nos.

És cert que haver estat pioners en el món de les aplicacions en el núvol ens està obrint nombroses portes, assistir com a ponents a molts esdeveniments, aparèixer en mitjans com El País, La Vanguardia i altres revistes del sector, però sobretot, hem acumulat una enorme experiència i coneixement que ens ha permès entrar amb força en la implantació de la nova generació d'aplicacions de productivitat en el núvol Office 365. És per això que estem organitzant amb Microsoft diversos esdeveniments perquè les empreses tinguin l'oportunitat d'aprendre com poden beneficiar-se de l'oportunitat que representa el núvol per millorar la seva competitivitat.


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.