Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

20/9/2011
Microsoft i Softeng organitzen l'esdeveniment "El núvol com a solució per millorar la competitivitat"
Microsoft i Softeng organitzen l'esdeveniment "El núvol com a solució per millorar la competitivitat"
Softeng us convida a conèixer més sobre Office 365 en un esdeveniment que organitzem juntament amb Microsoft, el proper 18 d'octubre a les oficines de Microsoft a Barcelona. En l'esdeveniment parlarem sobre de la productivitat i reducció de costos amb Office 365.

En aquest esdeveniment pensat per decisors de negoci i responsables de TI, els assistents tindran l'oportunitat de descobrir sistema tecnicismes com Office 365 ajuda a incrementar l'eficiència i competitivitat de les empreses millorant la col.laboració i productivitat dels seus usuaris, eliminant el dolor dels departaments de TI i reduint dràsticament el cost que implica el manteniment.

Durant la propera setmana us farem arribar l'agenda de l'esdeveniment perquè pugueu inscriure.

Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.