Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

19/9/2011
Microsoft presenta el seu nou sistema operatiu Windows 8
Microsoft presenta Windows 8
"Hem reinventat Windows", va comentar Steven Sinofsky màxim responsable de la divisió Windows de Microsoft, en el discurs ofert el passat 13 de setembre a la conferència per a desenvolupadors de Microsoft celebrada a Los Angeles en què s'ha presentat Windows 8, la propera versió del sistema operatiu de Windows.

Windows 8 funciona en dispositius mòbils, pastilles, ordinadors de taula i portàtils. Incorpora dues interfícies, la clàssica de Windows i una nova vista anomenada Metro. Aquesta nova interfície està pensada per a una nova generació d'aplicacions i es podrà utilitzar amb pantalla tàctil a través del dit o bolígraf digital, amb el ratolí i teclat així com amb els gestos, incorporant la tecnologia de Kinect. El seu disseny està basat en el sistema Windows Phone 7, el qual es basa en els mosaics actius que ofereixen accés a les aplicacions, anomenats "Live Tiles".

Durant la presentació, la companyia de Redmond va mostrar el temps d'inici de sistema en diferents tipus de dispositius demostrant amb temps rècord que la nova versió té un sistema d'arrencada més ràpid que les anteriors versions de Windows i que consumeix menys memòria.

Windows 8 serà exportable, permetent a les empreses poder subministrar als seus empleats un dispositiu de memòria USB amb el sistema copiat al complet perquè puguin continuar amb les seves tasques fora de l'ordinador corporatiu.

Microsoft no ha concretat la data de llançament de Windows 8, però, es preveu que la plataforma estigui disponible en versió de proves per al gener del 2012 i que el seu llançament definitiu sigui per a finals del 2012.


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.