Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

20/9/2011
Google + obert per a tothom sense necessitat d'invitació
Google + obert per a tothom sense necessitat d'invitació
El passat dimarts Google va anunciar que la seva nova xarxa social, Google + obre per a tothom sense necessitat d'invitació per accedir-hi. Forçat probablement pels rumors de poc ús de la seva aplicació.

La xarxa que portava en fase de proves tres mesos, s'estrena incorporant noves millores i funcionalitats que se sumen a les ja implementades a partir del feeling obtingut pels pocs usuaris que han pogut provar l'eina.
Algunes de les novetats són:
 • La millora en el servei de cerques que ajudarà a la recerca d'entrades, usuaris i contingut popular de la xarxa.
 • Un nou conjunt d'APIs per a la integració de Google +
 • Suport de Hangouts o quedaven en espanyol, els usuaris de l'aplicació mòbil podran gaudir de les trucades de vídeo en els seus dispositius.

L'obertura de la xarxa de Google s'ha fet a dos dies de la conferència per a desenvolupadors que celebrarà Facebook en què presentarà nous botons, el que sembla una clara estratègia per part de Google per guanyar la batalla al seu rival més competitiu  Tornar
   
  FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

  Sobre Softeng

  Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

  Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

  On som?

  Barcelona (Central)
  Pau Clarís, 162-164, 2a planta
  08037 Barcelona (Espanya)
  +34 93 237 59 11

  veure mapa

  Madrid
  Av del Doctor Arce, 14
  28002 Madrid (Espanya)
  +34 91 761 02 80

  veure mapa

  Logo PortalBuilder

  Copyright © 2020 SOFTENG.