Si no pot veure aquest correu, faci click aquí
SETEMBRE-OCTUBRE 2011
 

fotoCEO.png

Un premi que ens impulsa

Hem volgut encapçalar aquest número amb una notícia que ens enorgulleix compartir amb vosaltres. Sens dubte, que Microsoft hagi concedit a Softeng el premi al millor projecte emprenedor en el núvol en el seu concurs d'aplicacions Cloud ha renovat la nostra energia per intentar superar-nos.

És cert que haver estat pioners en el món de les aplicacions en el núvol ens està obrint nombroses portes, assistir com a ponents a molts esdeveniments, aparèixer en mitjans com El País, La Vanguardia i altres revistes del sector, però sobretot, hem acumulat una enorme experiència i coneixement que ens ha permès entrar amb força en la implantació de la nova generació d'aplicacions de productivitat en el núvol Office 365. És per això que estem organitzant amb Microsoft diversos esdeveniments perquè les empreses tinguin l'oportunitat d'aprendre com poden beneficiar-se de l'oportunitat que representa el núvol per millorar la seva competitivitat.

Leer más...

the-cloud-màster

Softeng Portal Builder, guanya el premi al millor projecte emprenedor en Cloud atorgat per Microsoft

Microsoft, en el seu concurs d'aplicacions Cloud en Azure "The Cloud Màster", atorga a Softeng el premi al millor projecte emprenedor en tecnologia Cloud i presentarà a Softeng Portal Builder en l'esdeveniment IAMCP (Associació internacional de partners de canal de Microsoft) que es celebrarà la propera tardor a Santander.

The Cloud Màster repta a estudiants, emprenedors i desenvolupadors professionals a crear la millor aplicació en el núvol. Els objectius són formar la comunitat de desenvolupadors i crear nous llocs de treball i noves solucions cloud altament qualificades.
Leer más...

Windows-8.png

Microsoft presenta el seu nou sistema operatiu Windows 8

Microsoft va mostrar les característiques de Windows 8, la propera versió de sistema operatiu en la conferència celebrada a Los Angeles el 13 de setembre.
Aquest nou sistema suposa la major transformació de Windows, amb un disseny totalment renovat enfront del que ja coneixem i que pretén donar resposta a les noves tendències del mercat: Els dispositius tàctils i la mobilitat.
Leer más...

Office365.jpg

Microsoft i Softeng organitzen l'esdeveniment "El núvol com a solució per millorar la competitivitat"

Softeng us convida a conèixer més sobre Office 365 en un esdeveniment que organitzem juntament amb Microsoft, el proper 18 d'octubre a les oficines de Microsoft a Barcelona. En l'esdeveniment parlarem sobre de la productivitat i reducció de costos amb Office 365.

En aquest esdeveniment pensat per decisors de negoci i responsables de TI, els assistents tindran l'oportunitat de descobrir sistema tecnicismes com Office 365 ajuda a incrementar l'eficiència i competitivitat de les empreses millorant la col.laboració i productivitat dels seus usuaris, eliminant el dolor dels departaments de TI i reduint dràsticament el cost que implica el manteniment.

Leer más...

googleplus.jpg

Google + obert per a tothom sense necessitat d'invitació

El passat dimarts Google va anunciar que la seva nova xarxa social, Google +, obre per a tothom sense necessitat d'invitació per accedir-hi. Forçat probablement pels rumors de poc ús de la seva aplicació.
La xarxa que portava en fase de proves tres mesos, s'estrena incorporant noves millores i funcionalitats que se sumen a les ja implementades a partir del feeling obtingut pels pocs usuaris que han pogut provar l'eina.
Leer más...

MicrosoftWPC2011.jpg

SOFTENG en la conferència mundial de partners de Microsoft

La conferència anual de partners de Microsoft (WPC) és l'esdeveniment principal que reuneix els màxims líders de Microsoft a nivell mundial i alts directius de les àrees Cloud, tant d'Office 365 com de Azure. Amb els milers de partners de Microsoft Espanya, SOFTENG és una de les 41 empreses espanyoles que va assistir a la conferència.

Leer más...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
SETEMBRE-OCTUBRE 2011