Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

17/9/2010
Reducció de costos gràcies a la Traducció Simultània de continguts de Softeng Portal Builder
Si disposa d'un web en diversos idiomes o està pensant en tenir-ho, ara és possible estalviar considerablement en costos de traducció i manteniment.

Amb la traducció simultània arribi a un públic global sense cost, mantenint els continguts del site en un únic idioma i difonent la seva web en diversos.

Mitjançant aquesta prestació, les empreses poden disposar d'unsite multi-idioma mantenint només un, Gràcies a que Softeng Portal Builder els tradueix automàticament i en temps real just en el moment en què un visitant desitja visualitzar la web en un altre idioma.

Característiques de la traducció automàtica de Softeng Portal Builder:
 • Permet oferir la web en els principals idiomes del món de forma immediata, mitjançant continguts traduïts automàticament en temps real a partir del castellà o qualsevol altre idioma.
 • Els idiomes suportats són els oficials de l'estat (Català, Euskera, Gallec), anglès, francès, alemany, portuguès, àrab, xinès i japonès.
 • Informació de metes per posicionament, traduïts automàticament (Title, keywords, Description, ...)
 • En els casos de requerir màxima precisió per a continguts determinats, s'ofereix la possibilitat de combinar continguts traduïts automàticament amb altres localitzats manualment.
 • Possibilitat que les url's quedin o no traduïdes.
 • Per comprovar la qualitat de la traducció automàtica, hi ha la possibilitat de pre-visualitzar la web traduïda de forma automàtica en un idioma determinat.
 • Gran velocitat, en disposar de localitzacions en Cache mentre no s'alteri el contingut en l'idioma original.

Beneficis de la traducció automàtica de Softeng Portal Builder:
 • Oblidi's d'haver d'enviar els continguts a traduir per posar en marxa un nou idioma.
 • Oblidi's d'haver de mantenir els canvis i actualitzacions en diversos idiomes simultàniament.
 • Elimineu el cost de traducció inicial, el posterior, així com el temps necessari per actualitzar i gestionar els canvis.
 • La traducció és instantània.
 • Posicioni la seva web automàticament en els cercadors amb paraules en altres idiomes obtenint més visites en els mercats que li interessin. '


Mitjançant aquesta nova prestació, SOFTENG mostra una vegada més el seu total compromís amb la seva filosofia d'innovació continua oferint valor de negoci als seus clients amb beneficis clars i tangibles, així com un ràpid retorn de la inversió.

Per ampliar informació, visiteu la Home de Softeng Portal Builder


Tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.