Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

16/9/2010
Google llança un sistema de recerca instantani

Google instant és un nou servei que permet trobar el que es busca més ràpidament. Ja no serà necessari escriure la consulta completa ia més, s'obté una major precisió perquè els usuaris poden perfilar la consulta mentre escriuen i visualitzen els resultats de forma immediata.

Al costat de Google Caffeine, una altra de les millores que ha llançat Google darrerament i amb la que ofereix continguts un 50% més recents, fa que el motor s'apropi cada vegada més a un dels seus objectius més ambiciosos: les recerques en temps real. O el que és el mateix, ens permetrà trobar continguts que s'hagin publicat en un passat molt més proper al moment de realitzar la recerca, ... minuts .. o fins i tot potser un dia, segons.

Avantatges de Google Instant

  • Recerques més ràpides: L'usuari pot desplaçar-se per les prediccions que Google Instant li està suggerint i trobar els resultats que s'ofereixen per a cadascuna de les alternatives sense la tecla intro o fer clic sobre elles. D'aquesta manera estalvies temps en les cerques (segons Google, entre 2 i 5 segons).

  • Prediccions més precises: Google Instant completa la recerca que l'usuari està realitzant en color gris clar abans que aquest acabi d'escriure.

  • Resultats instantanis: Mentre l'usuari escriu el terme que voleu cercar, Google Instant li ofereix resultats que el poden ajudar a refinar la cerca ia trobar allò que desitja de manera més eficaç. Els resultats varien mentre l'usuari completa el terme o concepte a cercar.

Cal tenir en compte que lògicament a partir d'ara, el nombre de vegades que un lloc apareixerà en els resultats serà molt més gran. Així mateix, Matt Cutts, responsable de la qualitat de cerques de Google, va publicar que "els resultats de cerca romandran iguals, però és possible que amb el temps la gent aprengui noves maneres de fer cerques"
 
'Google Instant' estarà a disposició de tots els usuaris de google.com en anglès, així com de tots aquells que iniciïn sessió amb el teu compte de Google a Espanya, Alemanya, França, Itàlia i el Regne Unit.

Finalment, per als que no s'acostumin o no se sentin còmodes amb aquesta nova forma de cercar, poden desactivar l'opció fent clic sobre el text que apareix al costat del botó "Cercar".

Tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.