Butlletí

Benvinguda del director general de SOFTENG

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

13/8/2010
Benvinguda del director general de SOFTENG
Benvinguda del CEO de SOFTENG

Les estadístiques d'SOFTENG es va fundar per mantenir un contacte més estret de tots els professionals que som afortunats conèixer i que vol participar en moltes coses que estan succeint en la nostra empresa.

Esdeveniments que estan passant sense necessitat de parar a causa de l'èxit de la nostra solució per als projectes de la web Softeng Portal Builder, el reconeixement per Microsoft, als projectes que els nostres clients estan confiant nosaltres a la premsa ha dit sobre nosaltres i noves solucions s'estan preparant en la nostra aposta constant per la innovació i l'excel·lència.

Però no només parlar de SOFTENG. El nostre objectiu és també informar-vos sobre les qüestions que poden ser d'interès: oportunitats per obtenir l'ajuda i beques, idees per millorar la productivitat en el seu negoci, directrius per reduir les despeses en vostè, o consells sobre com per promoure els seus llocs web.

Finalment, li agradaria dir gràcies, si vostè rep les estadístiques d'SOFTENG és perquè en algun moment han confiat en nosaltres i per tant no us oblideu.

Una forta abraçada,

Carlos Colell, CEO de SOFTENG.


Tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.