Si no pot veure aquest correu, faci clic aquí.
SETEMBRE-OCTUBRE 2010
 

fotoCEO.png

Benvinguda del director general de SOFTENG

Les estadístiques d'SOFTENG es va fundar per mantenir un contacte més estret de tots els professionals que som afortunats conèixer i que vol participar en moltes coses que estan succeint en la nostra empresa.

Esdeveniments que estan passant sense necessitat de parar a causa de l'èxit de la nostra solució per als projectes de la web Softeng Portal Builder, el reconeixement per Microsoft, als projectes que els nostres clients estan confiant nosaltres a la premsa ha dit sobre nosaltres i noves solucions s'estan preparant en la nostra aposta constant per la innovació i l'excel·lència.

Però no només parlar d'SOFTENG. El nostre objectiu és també informar-vos sobre les qüestions que poden ser d'interès: oportunitats per obtenir l'ajuda i beques, idees per millorar la productivitat en el seu negoci, directrius per reduir les despeses en vostè, o consells sobre com per promoure els seus llocs web.

Finalment, li agradaria dir gràcies, si vostè rep les estadístiques d'SOFTENG és perquè en algun moment han confiat en nosaltres i per tant no us oblideu.

Una forta abraçada,

Carlos Colell, CEO de SOFTENG.

Leer más...

windows_azure_logo.png

Microsoft pren Softeng Portal Builder com a cas d'èxit de Windows Azure a Espanya

Windows Azure és la solució de cloud-computing de Microsoft. Un sistema operatiu en el núvol que ofereix com a servei capacitat de computació, emmagatzematge i transferència.

El fet que Softeng Portal Builder sigui l'única plataforma per a projectes web en el món funcionant en SaaS i Windows Azure, va motivar a Microsoft Corporation a elaborar des de Redmond un estudi sobre la mateixa.

Softeng Portal Builder ha estat el primer cas d'estudi que realitza Microsoft Corporation d'una solució espanyola funcionant en Azure, avalant d'aquesta manera a Softeng no només com a especialista i expert en Windows Azure sinó també com a pioner a Espanya.

Segons els resultats de l'estudi publicats recentment a la web de la corporació americana, els beneficis aconseguits han estat principalment la reducció de costos, escalabilitat i flexibilitat il·limitada i un desplegament molt més ràpid de projectes web. Així mateix, l'estudi inclou els principals avantatges i valor que ofereix la plataforma per a projectes web, Softeng Portal Builder.

Leer más...

Nova línia d'ajuts a projectes de finançament

Lynea SME és un programa de finançament per a projectes empresarials que cobreix la modernització de la seva estructura productiva i gestió.

El govern ha creat una ajuda, la despesa de 84 milions d'euros per al finançament de les empreses. L'increment de pressupost aprovat permetrà més de 250 entitats innovadors d'aconseguir finançament d'invertir en el desenvolupament dels seus projectes de negocis.

Característiques bàsiques de l'ajuda:

  • Préstec sense garanties i participativa
  • Taxa d'interès determinat per l'Euribor a un any + 0,75 %
  • Quantitat: entre 100.000 i 1.500.000 euros
Leer más...

Traducció-Simultánea.png

Reducció de costos gràcies a la Traducció Simultània de continguts de Softeng Portal Builder

Si disposa d'un web en diversos idiomes o està pensant en tenir-ho, ara és possible estalviar considerablement en costos de traducció i manteniment.

Amb la traducció simultània arribi a un públic global sense cost, mantenint els continguts del site en un únic idioma i difonent la seva web en diversos.

Mitjançant aquesta prestació, les empreses poden disposar d'un site multi-idioma mantenint només un, gràcies a que Softeng Portal Builder els tradueix automàticament i en temps real just en el moment en què un visitant desitja visualitzar la web en un altre idioma.

La qualitat de la traducció? Entre al web de SOFTENG, canvieu al català o algun altre idioma dels disponibles i veure-ho vostè mateix.

Leer más...

LogoGoogle.png

Google llança un sistema de recerca instantani

Google llança "Google Instant", una nova funció de cerca que mostra resultats mentre s'escriu

Google instant és un nou servei que permet trobar el que es busca més ràpidament. Ja no serà necessari escriure la consulta completa ia més, s'obté una major precisió perquè els usuaris poden perfilar la consulta mentre escriuen i visualitzen els resultats de forma immediata.

Al costat de Google Caffeine, una altra de les millores que ha llançat Google darrerament i amb la que ofereix continguts un 50% més recents, fa que el motor s'apropi cada vegada més a un dels seus objectius més ambiciosos: les recerques en temps real. O el que és el mateix, ens permetrà trobar continguts que s'hagin publicat en un passat molt més proper al moment de realitzar la recerca, ... minuts .. o fins i tot potser un dia, segons.

Leer más...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
SETEMBRE-OCTUBRE 2010