Setembre 2014
 

AzureActiveDirectory.png

Prevenció d'un accés no autoritzats a les dades de la teva empresa: Protegeix la identitat dels teus usuaris mitjançant Azure Active Directory Premium

Microsoft ha madurat un nou servei de control d'accés al núvol que ofereix a les empreses la possibilitat d'accedir a través d'un inici de sessió únic a les seves aplicacions desplegades en el núvol com ara Office 365, Azure, CRM en línia, Intune i aplicacions de tercers.

Aquest servei t'ajudarà a controlar l'accés dels teus empleats a les aplicacions en el núvol.

Llegir més ...

Evento28Nov.png

Reserva't el 28 de Novembre per a l'esdeveniment de l'any sobre Office 365 i Azure

Tenim el plaer de anunciar-que en un parell de mesos celebrarem una nova edició especial del nostre esdeveniment a Barcelona sobre les solucions en el núvol de Microsoft: Office 365 i Azure.

Aquest esdeveniment ve ple de novetats que us presentarem en exclusiva. Noves solucions i capacitats amb les que la teva empresa podrà millorar la productivitat, augmentar la seguretat i la protecció de les seves dades.

No t'ho perdis i reserva't ja el 28 de Novembre a la teva agenda!

Llegir més ...

Office Delve.png

Oblida't de buscar i deixa que la informació et trobi a tu amb Office 365

Microsoft ens sorprèn novament amb el llançament d'Office Delve (anteriorment anomenat Oslo), el cercador intel · ligent que ajudarà als usuaris de les suites empresarials de l'Office 365 a obtenir la informació correcta i en el moment adequat.

Descobreix la nova eina incorporada a l'Office 365.

Llegir més ...

Office365Logo.png

Descobreix els nous plans d'empresa per a Office 365

Microsoft llança nous plans de l'Office 365 pensats per a empreses de no més de 300 usuaris oferint serveis molt més assequibles.

Així mateix, Microsoft oferirà als seus actuals clients de plans Petita i Mitjana empresa la possibilitat de moure a les noves subscripcions estalviant així diners.

Llegir més ...

iss.png

La multinacional ISS opina sobre els serveis de Softeng

Amb un equip de més de cinc-cents mil empleats, ISS és proveïdor líder en integració de serveis i amb presència internacional en diversos països, sent un dels clients amb el qual treballem des de fa anys ajudant-los a millorar tant la seva infraestructura com la seva intranet corporativa SharePoint.

És un orgull per a nosaltres que després d'anys de col · laboració segueixin confiant en nosaltres i que a més el seu director de tecnologia ens hagi manifestat la seva satisfacció amb la nostra tasca. Et convidem a que coneguis l'opinió Iss sobre els serveis prestats per Softeng.

Llegir més ...

DataLossPrevention.png

Millora la seguretat en la teva empresa amb Office 365 i SharePoint Online

La funció de prevenció de pèrdua de dades (DLP) incorporada a l'Office 365, millora la seguretat de les empreses.

Amb aquesta nova capacitat en SharePoint, si ets un administrador autoritzat podràs buscar la informació sensible de manera transversal a tots els sites i unitats de OneDrive d'una manera ràpida i senzilla com ara targetes de crèdit, números de passaports, números de seguretat social i molts més, així com identificar documents que no compleixen les normatives, exportar informes i actuar en conseqüència.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Setembre 2014