Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

11/11/2010
Agraïment del CEO de SOFTENG
Nota del CEO de Softeng

Hi ha moments en la vida que difícilment s'obliden. Haver compartit escenari amb Steve Ballmer, el carismàtic CEO de Microsoft Corporation, serà per a mi un d'ells. Malgrat el seu gran impacte mediàtic, no deixa de ser una anècdota que explicaré als meus fills quan siguin grans, ja que, en realitat, el que ens va omplir d'orgull, és que per a aquest dia tan assenyalat, Microsoft decidís tenir SOFTENG.

També recordaré la immensa satisfacció que experimentem el dia de l'esdeveniment en obrir la bossa que lliurava Microsoft a tots els assistents: Contenia el cas d'estudi realitzat per Microsoft sobre Softeng Portal Builder.

Tot això ens injecta d'il • lusió per continuar amb aquest bonic projecte anomenat SOFTENG, ajudant als nostres clients amb solucions basades en tecnologia Microsoft i fent de la nostra solució per a projectes web, Softeng Portal Builder, una plataforma innovadora i de reconegut prestigi.

Gràcies a tots per la vostra confiança,

Carlos Colell, CEO de SOFTENG.


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.