Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

27/10/2010
Llançament de Windows Phone 7
Microsoft ha presentat oficialment Windows Phone 7: Accés al núvol des del telèfon mòbil

Anteriorment anomenat Windows Mobile, Windows phone 7 és el nou sistema operatiu de Microsoft per al mercat de plataformes de programari per a dispositius mòbils. Desenvolupat des de zero, competirà amb els ja consagrats IOS d'Apple, Android de Google i Blackberry OS 6 de Rim. El CEO de Microsoft, Steve Ballmer va descriure la nova línia de Windows Phone com "diferent" i més moderna, en disseny i principis.

Un dels punts destacats de Windows phone 7 és que estàpensat per utilitzar serveis en "el núvol".Els arxius s'emmagatzemen en un disc dur virtual del servei en línia SkyDrive i es sincronitzen contínuament amb el terminal. Aquest servei, també fa possible mantenir sincronitzada l'activitat en diferents xarxes socials, com Facebook i Twitter i pujar continguts audiovisuals a diferents serveis i plataformes web. D'altra banda, les funcions multimèdia, com la reproducció de música i vídeo, són similars a l'entorn gràfic del reproductor Zune i compatibles amb la botiga MarketPlace.

Dues noves funcionalitats s'estrenen amb Windows phone 7, "Windows phone live"I"Find my phone ", Amb la primera els continguts estan integrats amb la plataforma Windows Live, la qual cosa permet una relació més estreta entre el dispositiu mòbil i la web permet tenir les dades, calendaris i contactes sincronitzats entre diferents dispositius i de forma automàtica. Amb la segona funcionalitat, Find mi phone, en cas de pèrdua o robatori del dispositiu la funcionalitat etpermet geolocalitzar el dispositiu, Bloquejar i fins i tot esborrar la informació d'aquest a través d'un ordinador amb connexió a Internet o des d'una consola de joc.

Un altre punt fort és la pantalla d'inici de Windows Phone 7, que està dividida per 6 icones de continguts que permeten als usuaris accedir ràpidament a la informació d'una manera més simple i que ofereixen un aspecte similar a les versions d'escriptori de Windows. Les icones es poden moure i ser eliminats, de manera que pot personalitzar completament la pantalla d'inici.

Els continguts són:
  • Hub de contactes: A partir d'aquest connectes a serveis de xarxes socials com Facebook i Twitter, actualitzant l'estat d'amics i subministrant informació de contacte i número de telèfon.
  • Hub d'imatges i càmera: Facilitat per a compartir imatges i vídeo a una xarxa social en un sol pas.
  • Hub de jocs: Integració amb Xbox Live per als jocs. Windows phone 7 ofereix una sincronització fluïda amb el servei oferint jocs de la Xbox 360 adaptats per a mòbils i amb la possibilitat d'administrar el nostre perfil d'una manera més dinàmica.
  • Hub de música i vídeo: Integració amb el programari Zune. Windows Phone 7 connectarà el programari Zune al PC a través de Wi-Fi per accedir i administrar la música, els serveis de música en línia, els vídeos, les fotografies en alta resolució i altres arxius grans.
  • Hub de Marketplace: l'única botiga d'aplicacions per a dispositius Windows Phone 7, MarketPlace es puguin provar les aplicacions abans de comprar-les.
  • Hub d'office mobile: Integració amb Office Mobile 2010 (Word, Excel, One Note) i fins i tot la integració de servidors Sharepoint. Els usuaris poden llegir, editar i compartir documents, amb la potència addicional d'Outlook Mobile. La integració de la plataforma "Documents & Sharepoint" permetrà major disponibilitat i versatilitat per a l'entorn professional.
Els mòbils amb Windows phone 7 estaran disponibles aquesta temporada nadalenca a través dels principals operadors mòbils d'Europa. Samsung, LG, Htc i Dell són alguns dels socis fabricants dels Smartphones.

Per a més informació sobre el nou sistema operatiu mòbil, visiteuhttp://www.microsoft.com/windowsphone/es-es/features/default.aspx 

Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.