Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

9/11/2010
El Programari com a Servei creix 6 vegades més ràpid que el programari clàssic
Una aplicació SaaS (software as a service), és aquella accessible a través d'internet, suportada i mantinguda únicament per la seva fabricant, compartida amb molts clients i allotjada en el núvol.

IDC va publicar recentment un informe que posa de manifest el futur de les aplicacions en model SaaS i cloud per als propers 5 anys, revelant que l'creixement del SaaS és 6 vegades més ràpid que a les instal.lacions de programari clàssiquesi que a més es preveu un creixement d'un26% per any fins a 2014. Ja abans de l'estiu, IDC va publicar el resultat d'una enquesta mundial a directius TIC sobre les seves previsions d'ús d'aplicacions SaaS, concloent que un95% de les empreses esperen mantenir i augmentar l'ús de SaaS. Els enquestats van citar com una de les principals raons per a la seva adopció reduir l'elevat cost total de propietat (TCO) que comporten les aplicacions tradicionals.

L'informe mostra dades molt interessants:

  • El 2009, en el mercat de programari tradicional es va reduir a $ 7 milions, mentre que SaaS augmentar fins els 13,1 milions de dòlars.

  • IDC preveu que SaaS creixerà fins als 45 $ mil milions per al 2014, amb un taxa anual de creixement de 25,3%.
  • El 74 per cent de les empreses afirmen que treballen ja amb aplicacions en el núvol o planegen fer el salt en breu.

SOFTENG va ser conscient dels grans beneficis que ofereix als clients SaaS i cloud, i per això, el nostre producte Softeng Portal Builder es va dissenyar específicament per a oferir-lo sota aquest paradigma, i és actualment l'única solució espanyola per a projectes web que opera en el núvol i la única al món que funciona en model SaaS i Microsoft Windows Azure.

 

Fonts:
Worldwide Software as a Service 2010-2014 Forecast: Programari Will Never Be the Same
Gartner Survey indicatividad More Than 95 Percent of Organizations expect to Maintain or Grow Their Use of SaaS Through 2010  


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.