Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

10/11/2010
Desigual, nou client de SOFTENG

Desigual confia a Softeng un projecte de consultoria en sistemes Microsoft.

El departament de tecnologies de la informació de Desigual ha confiat a SOFTENG un projecte per millorar la seva infraestructura informàtica basada en plataforma Microsoft, amb l'objectiu d'incrementar la disponibilitat de la informació entre les seves diverses seus. Desigual és actualment una de les firmes de moda amb més èxit. Entre 2002 i 2008, multiplica el seu volum de negoci per 18 convertint-se en l'empresa espanyola amb major creixement del moment. Dóna feina a gairebé 2.000 persones i espera arribar a les 80 botigues pròpies a tot el món.


El projecte ha consistit en la posada en marxa d'un nou sistema de Directori Actiu per les seves diverses seus a plataforma Microsoft Windows 2008 mitjançant sites de directori actiu i implementant un sistema de replicació elegant d'arxius mitjançant DFS 2008 i hub & spoke. Alguns punts clau del projecte són l'optimització de la transferència de dades entre les seus de Desigual i control d'ample de banda així com la robustesa en el sistema de validació d'usuaris de directori actiu i reducció del nombre d'incidències de xarxa.

Per a l'adjudicació del projecte, Desigual va valorar l'experiència de SOFTENG en projectes complexos desenvolupant i integrant solucions basades en tecnologia Microsoft i que SOFTENG fos una de les empreses partner de Microsoft amb nivell gold més ben situada en estar entre les cinc primeres empreses d'aquest país en nombre de competències reconegudes per la multinacional americana de Redmond.


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.