Si no pot veure aquest correu, faci clic aquí.
NOVEMBRE-DESEMBRE 2010
 

fotoCEO.png

Agraïment del CEO de SOFTENG

Hi ha moments en la vida que difícilment s'obliden. Haver compartit escenari amb Steve Ballmer, el carismàtic CEO de Microsoft Corporation, serà per a mi un d'ells. Malgrat la seva gran impacte mediàtic, no deixa de ser una anècdota que explicaré als meus fills quan siguin grans, ja que, en realitat, el que ens va omplir d'orgull, és que per a aquest dia tan assenyalat, Microsoft decidís tenir SOFTENG.

També recordaré la immensa satisfacció que experimentem el dia de l'esdeveniment en obrir la bossa que lliurava Microsoft a tots els assistents: Contenia el cas d'estudi realitzat per Microsoft sobre Softeng Portal Builder.

Tot això ens injecta d'il • lusió per continuar treballant dur, ajudant als nostres clients amb solucions basades en tecnologia Microsoft i fent de la nostra solució per a projectes web, Softeng Portal Builder, una plataforma innovadora i de reconegut prestigi.

Gràcies a tots per la vostra confiança!

Carlos Colell, CEO de SOFTENG.

Leer más...

ImgParaNoticia.jpg

SOFTENG presenta al costat de Steve Ballmer el cas d'èxit de Softeng Portal Builder

Amb la participació del CEO de Microsoft, Steve Ballmer, el director general de SOFTENG Carles Colell, presenta més de 200 directius de grans corporacions la solució per a projectes web en el núvol, Softeng Portal Builder.

En l'esdeveniment celebrat a Madrid el passat 8 d'octubre, SOFTENG va tenir especial protagonisme col.laborant en la difusió de l'estratègia de Microsoft en el món cloud-computing i presentantSofteng Portal Builder com la primera plataforma per a projectes web en model SaaS funcionant en el núvol. Així mateix i durant la seva intervenció, Carlos Colell va exposar els motius estratègics de la decisió d'apostar per Windows Azure i els beneficis aconseguits fins al moment.

Vegeu el vídeo amb el resum de la intervenció deSteve Ballmer i Carlos Colell.

Leer más...

Desigual, nou client de SOFTENG

Desigual confia a Softeng un projecte de consultoria en sistemes Microsoft.

El departament de tecnologies de la informació de Desigual ha confiat a SOFTENG un projecte per millorar la seva infraestructura informàtica basada en plataforma Microsoft, amb l'objectiu d'incrementar la disponibilitat de la informació entre les seves diverses seus. Desigual és actualment una de les firmes de moda amb més èxit. Entre 2002 i 2008, multiplica el seu volum de negoci per 18 convertint-se en l'empresa espanyola amb major creixement del moment. Dóna feina a gairebé 2.000 persones i espera arribar a les 80 botigues pròpies a tot el món.

Leer más...

El Programari com a Servei creix 6 vegades més ràpid que el programari clàssic

Una aplicació SaaS (software as a service), és aquella accessible a través d'internet, suportada i mantinguda únicament per la seva fabricant, compartida amb molts clients i allotjada en el núvol.

IDC va publicar recentment un informe que posa de manifest el futur de les aplicacions en model SaaS i cloud per als propers 5 anys, revelant que el creixement del SaaS és 6 vegades més ràpid que a les instal.lacions de programari i que a més es preveu un creixement de un 26% per any fins 2014. Ja abans de l'estiu, IDC va publicar el resultat d'una enquesta mundial a directius TIC sobre les seves previsions d'ús d'aplicacions SaaS, concloent que un 95% de les empreses esperen mantenir i augmentar l'ús de SaaS. Els enquestats van citar com una de les principals raons per a la seva adopció reduir l'elevat cost total de propietat (TCO) que comporten les aplicacions tradicionals.
Leer más...

WindowsPhone7.png

Llançament de Windows Phone 7

Microsoft ha presentat oficialment Windows Phone 7: Accés al núvol des del telèfon mòbil

Anteriorment anomenat Windows Mobile, Windows phone 7 és el nou sistema operatiu de Microsoft per al mercat de plataformes de programari per a dispositius mòbils. Desenvolupat des de zero, competirà amb els ja consagrats IOS d'Apple, Android de Google i Blackberry OS 6 de Rim. El CEO de Microsoft, Steve Ballmer va descriure la nova línia de Windows Phone com "diferent" i més moderna, en disseny i principis.

Leer más...

Analisis.png

La importància de l'Anàlisi web per millorar els objectius de l'empresa

Quan una pàgina web respon a objectius més ambiciosos que una simple targeta de presentació, és vital mesurar resultats per poder millorar-los.

L'analítica web consisteix en la recopilació, mesurament i avaluació racional de les dades obtingudes del nostre site, amb el propòsit d'entendre i millorar la seva efectivitat. L'analítica web no només analitza llocs web sinó que també analitza comportaments de persones sent fonamental per prendre decisions encertades i millorar els resultats de l'empresa.
Leer más...

AnaliticaVisitas.png

Analitzeu l'efectivitat de la seva web des Softeng Portal Builder

Softeng Portal Builder s'integra amb Google Analytics oferint major productivitat als usuaris i una millor experiència d'ús

Basat en Google Analytics, aquest mòdul permet analitzar el comportament dels visitants des de la interfície d'usuari de Softeng Portal Builder (en context), mitjançant una suite de potents informes llestos per ser usats: Visites a nivell de web i pàgina, procedència de les visites i com accedeixen al nostre web, perfil dels usuaris, el retorn de la inversió en campanyes i els percentatges de conversió, entre altres. Aquestes eines us ajudaran de forma determinant per millorar l'estratègia de màrqueting online a la vegada que ofereix una major productivitat en permetre treballar des d'una única eina.
Leer más...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
NOVEMBRE-DESEMBRE 2010