Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

23/3/2011
Nota del CEO de SOFTENG

En aquesta edició, principalment volem parlar del núvol. Molts directius ens estan plantejant dubtes sobre això i ens demanen que els expliquem sense tecnicismes què és i quins són els beneficis que pot oferir a les empreses.

També ens enorgulleix comentar diverses novetats: L'aparició de Softeng a La Vanguardia i el reportatge al diari Ara, així com haver destacat en l'important esdeveniment "Destinació el núvol", en el qual Microsoft va mostrar com un projecte web creat amb Softeng Portal Builder , aguantava 25.000 usuaris navegant a una velocitat de vertigen i amb un consum mínim en el núvol.

Així mateix, nous clients han confiat en nosaltres, destacant en aquest nombre a ISS Facility Services, que ens va encarregar una solució per garantir que les seves aplicacions estiguin sempre operatives.

Ah, i Manteniu atents, ... tenim una sorpresa de les grosses per al proper número J  

Gràcies a tots per la vostra confiança!

Carles Colell


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.