Si no pot veure aquest correu, faci clic aquí.
MARÇ-ABRIL 2011
 

fotoCEO.png

Nota del CEO de SOFTENG

En aquesta edició, principalment volem parlar del núvol. Molts directius ens estan plantejant dubtes sobre això i ens demanen que els expliquem sense tecnicismes què és i quins són els beneficis que pot oferir a les empreses.

També ens enorgulleix comentar diverses novetats: L'aparició de Softeng a La Vanguardia i el reportatge al diari Ara, així com haver destacat en l'important esdeveniment "Destinació el núvol", en el qual Microsoft va mostrar com un projecte web creat amb Softeng Portal Builder , aguantava 25.000 usuaris navegant a una velocitat de vertigen i amb un consum mínim en el núvol.

Així mateix, nous clients han confiat en nosaltres, destacant en aquest nombre a ISS Facility Services, que ens va encarregar una solució per garantir que les seves aplicacions estiguin sempre operatives.

Ah, i Manteniu atents, ... tenim una sorpresa de les grosses per al proper número J  

Gràcies a tots per la vostra confiança!

Carles Colell

Leer más...

la_solucion_es_la_nube.jpg

Què és el núvol i quins són els beneficis que ofereix a les empreses?

La sortida de la crisi vindrà de la mà de les noves tecnologies, entre elles, el cloud computing o "el núvol"

Des del fenomen d'internet, a l'empresa no s'havia vist una transformació de tant impacte. En aquest article, responem a les preguntes més habituals sobre el núvol.  

El núvol és el model de consumir tecnologia com a servei, de forma segura, sense necessitat d'inversions i oferint un gran estalvi de costos a les empreses. És un punt d'inflexió en el món de la informàtica, ja que permet i ncrementar l'eficiència de les organitzacions reduint costos i ajudant-les a ser més competitives.

Resolgui els seus dubtes en aquest article i conegui avui, com beneficiar del núvol.
Leer más...

LogoRecortadoVanguardia.png

La Vanguardia opina sobre SOFTENG

El passat dia 12 de febrer en la seva edició paper, La Vanguardia va publicar un article destacant a SOFTENG com a empresa de referència en la consultoria i enginyeria de programari en tecnologia Microsoft.

En l'article, La Vanguardia subratlla l'aposta que realitza SOFTENG en els últims anys per l'I + D donant com a resultat la plataforma per a projectes web en el núvol, Softeng Portal Builder. Així mateix, també destaca la nostra experiència en solucions intranet mitjançant Microsoft Sharepoint i les solucions que ofereix la nostra àrea de sistemes per reduir costos i augmentar la fiabilitat dels sistemes informàtics de les organitzacions, amb especial focus en el Cloud.
Leer más...

plan_avanza_2.jpg

Ajuda del govern per al finançament de projectes TIC

132 milions d'euros per a les empreses espanyoles

Amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar la competitivitat de les empreses mitjançant les tecnologies de la informació, el ​​govern ofereix crèdits en condicions avantatjoses per a projectes tecnològics, aplicacions i infraestructura informàtica.

Característiques de l'ajut:

- Dotació: 132 milions d'euros per finançar les empreses en inversions i actuacions d'incorporació de les TIC a les seves empreses i processos de negoci.

- Finançament fins a 200.000 €: El 100% de la inversió, exclòs l'IVA, amb un màxim de 200.000 € per client i any natural.

- Tipus d'interès: 1,94%

- Termini de devolució: 3 anys de carència i 36 mesos per a devolució.

Per a més informació,

Leer más...

destino_la_nube.jpg

Microsoft mostra el rendiment de Softeng Portal Builder en la seva plataforma cloud, Windows Azure

El passat 9 de març es va celebrar a Madrid l'esdeveniment "Destí el núvol" en el qual Microsoft va exposar les solucions que ofereix a les empreses per beneficiar-se d'aquest nou paradigma. En una d'aquestes sessions, Softeng va ser protagonista ja que Microsoft va mostrar com un projecte web creat amb Softeng Portal Builder en el núvol, suportava 25.000 usuaris a una velocitat de vertigen i amb un consum mínim.

Leer más...

iss.jpg

ISS Facility Services, es basa en Softeng per assegurar-se que les seves aplicacions són sempre operacionals.

La tecnologia de la informació ISS Departament ha confiat SOFTENG per millorar la seva infraestructura d'IT basades a la plataforma de Microsoft, amb l'objectiu d'augmentar la disponibilitat de les seves aplicacions corporatives per garantir la continuïtat del seu negoci, no importa el que passa.

ISS és present en més de 50 païsosi més de 485.000 empleats proporcionant serveis a més de 100.000 clients cada dia, generant una facturació de 9.254 Mill. € (2009).També és la millor companyia de món 6 segons per la revista Fortune.
Leer más...

ie9.gif

Explorer 9: Nova versió i 9 milions de descàrregues en un sol dia

Des que Microsoft va anunciar fa només uns dies la disponibilitat del seu nou navegador, l'èxit ha estat espectacular.

Ja està disponible per a baixar a nivell global la nova generació del navegador de Microsoft, Windows Internet Explorer 9, en més de 40 idiomes. Molt més ràpid, millor experiència d'ús per als usuaris i més segur.
Leer más...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
MARÇ-ABRIL 2011