Març 2015
 

ServiciosGestionados.png

Els 5 beneficis de comptar amb serveis gestionats per Office 365 i Azure

Els constants canvis que avui dia pateixen les empreses, els impulsen a pujar al núvol de Microsoft de manera progressiva. Tanmateix, la seva implementació és només una part de l'equació.

En realitat, amb l'objectiu d'obtenir un model d'IT flexible que contribueixi veritablement a reduir costos, millorar la productivitat i guanyar en agilitat, necessitem alguna cosa més per acabar aconseguint els beneficis que promet el cloud.

En aquest article t'expliquem dels 5 beneficis que ajudaran a la teva empresa a millorar.

Llegir més ...

AzureGold.png

Microsoft atorga a Softeng el màxim reconeixement en solucions sobre Azure

'En Softeng estem d'enhorabona! si fa uns mesos Microsoft ens atorgava el màxim reconeixement a l'Office 365 gràcies a la gran quantitat de projectes reeixits realitzats, ara torna a reconèixer el nostre talent atorgant-nos el màxim nivell en la competència Cloud Platform d'Azure.

Microsoft atorga el nivell Gold en Azure no només per les vendes realitzades, sinó especialment a la certificació de que realment tots els nostres clients estan obtenint el màxim valor als seus subscripcions, als testimonis avalant la qualitat del servei prestat ia les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers especialistes en solucions en el núvol de Microsoft

Llegir més ...

azure.png

Com ampliar la infraestructura de la teva empresa gràcies al núvol amb Microsoft Azure

En l'actualitat, les empreses necessiten solucions que els permetin adaptar-se i reaccionar ràpidament als canvis del mercat. Comptar amb una infraestructura d'IT flexible que s'adapti al ritme de la teva empresa és la clau i Azure pot ser una solució molt adequada.

No obstant, la majoria de les empreses no presenten un escenari en què un canvi total de la seva infraestructura al núvol sigui el més adequat pel que Azure t'ofereix les solucions híbrides. Amb elles pots combinar teva infraestructura local amb nous servidors i emmagatzematge en el núvol, permetent estendre la teva centre de dades local quan ho necessitis i sense complexitat.

Llegir més ...

EventoCloudPetit.png

Reserva't el 29 de Maig per al gran esdeveniment sobre solucions en el núvol de Microsoft

Tenim el plaer de anunciar-que en un parell de mesos celebrarem una nova edició del nostre esdeveniment a Barcelona sobre les solucions en el núvol de Microsoft: Office 365 i Azure.

Aquest esdeveniment ve ple de novetats que et presentarem en exclusiva. Noves solucions i capacitats amb les que la teva empresa podrà modernitzar-se i ser més competitiva.

Inscriu-te ja i assegura la teva plaça!

Llegir més ...

Proquimia_Newsletter.png

Proquimia aposta per Office 365 i Softeng

Proquimia és una prestigiosa multinacional dedicada a la fabricació ia la comercialització d'especialitats químiques.

La necessitat d'oferir als seus usuaris una solució amb més prestacions i reduir costos tant a nivell d'Infraestructura com de gestió d'IT, va portar a la companyia a confiar a Softeng la migració progressiva dels seus aplicacions Lotus a la plataforma Office 365.

A la primera fase del projecte es va dur a terme la migració del seu correu Lotus a Exchange online, solució que ja està operativa i amb la qual la companyia ha obtingut nombrosos beneficis.

Llegir més ...

Office365Descuentos.png

Softeng et aconsegueix milers d'euros en subvenció per migrar a Microsoft Office 365

Cada vegada són més les empreses que s'animen a triar els serveis en el núvol d'Office 365 per beneficiar-se d'una solució que augmenti la productivitat i els ajudi a reduir costos.

En Softeng volem ajudar-te oferint-te un programa d'implantació de l'Office 365 que inclou un important estalvi i una sèrie de característiques que t'ajudaran en l'adopció de la solució en el núvol.

L'oferta està disponible des del 9 de febrer fins al proper 31 març 2015. No te la perdis!

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Març 2015