Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

1/6/2012
SOFTENG Portal Builder s'integra amb Office 365
SOFTENG Portal Builder amb la integració de l'Office 365

Aquesta integració proporciona valor immediata i la millor experiència en el núvol per usuaris.

Seguint la tradició de l'aposta per la innovació contínua, que sempre ha distingit ns, es complau d'anunciar la integració de la nostra plataforma per als projectes de web en el núvol, Softeng Portal Builder, serveis en línia de Microsoft amb 365 de l'Office (Office Professional més, Lync en línia i en línia de Sharepoint)

La interoperabilitat de les dues plataformes presenta una experiència de productivitat de negoci completa amb eines familiars i intel ligent i un valor diferencial de comparació amb unes altres solucions.

Crear, editar i publicar contingut des del Microsoft Word
Integración-Word.pngEn la Paraula de Microsoft pot utilitzar un sistema ràpidament i eficient per realitzar les tasques més habituals. Vostè pot crear, editar i publicar el contingut del seu lloc web així com carregar imatges d'una manera ràpida i fàcil amb eines familiars.


Presència i missatgeria instantània en temps real
IntegraciónLync.pngGràcies a la integració de Lync en línia en la nostra plataforma, vostè sap la disponibilitat d'altres usuaris que han fet qualsevol acció en el contingut, ajudant-lo a comunicar-se amb la persona que s'indica en la forma més eficaç i ràpida.


Vols saber més? Contactar amb nosaltres per a concertar una demostració de producte.


Retorn
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.