Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

4/7/2011
SOFTENG participa amb IDC en l'esdeveniment "Cloud Computing"
Softeng participa en l'esdeveniment CLOUD d'IDC
El passat 4 de juny a Barcelona, ​​va tenir lloc l'esdeveniment de "Cloud Computing 2011" en el qual Softeng participar al costat de IDC.
IDC analitzar el present i futur del Cloud Computing en un exclusiu esdeveniment que va reunir els més influents proveïdors i alts directius de les principals empreses per analitzar, debatre i aprendre a integrar el núvol amb la tecnologia existent a la seva empresa. En aquest esdeveniment, SOFTENG va intervenir com a cas pràctic juntament amb empreses i organitzacions de primer nivell com HP, CISCO, AMD entre d'altres, mostrant la seva experiència en el procés de moure una gran aplicació com Softeng Portal Builder al núvol, amb Microsoft Windows Azure.

La revolució del Cloud Computing s'està convertint en la tendència de TI més important dels últims anys, i la que més atenció ha rebut dels mitjans especialitzats. Cloud Computing està transformant a tots els actors involucrats en aquest negoci des del fabricant al client corporatiu, perquè permet a les organitzacions assolir majors i més ràpids retorns en les seves inversions en tecnologies de la informació. En lloc de considerar la Núvol com un conjunt de noves tecnologies, els CIOs més visionaris reconeixen en ella una extensió de les seves estratègies de contractació, generant així avantatges competitius per als seus negocis.


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.