Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

1/7/2011
Segueix demà en directe la presentació de Softeng Portal Builder
Portal Builder en l'esdeveniment de CMS 's en el núvol
El proper 5 de juliol es celebra de forma presencial a les oficines de Microsoft i retransmès en línia a nivell mundial, l'esdeveniment de la gira Windows Azure CMS Roadshow. En ell es presenten les solucions de gestió de continguts compatibles amb Windows Azure.

D'una banda es presenta com a solució comercial,Softeng Portal Builder, La primera plataforma per a projectes web creada i dissenyada per al núvol. La plataforma va més enllà dels tradicionals gestors de continguts ja que ajuda a potenciar les empreses a través del web (incrementant les visites i millorant la seva conversió), oferint a més productivitat i autonomia per gestionar el site i amb baixos costos de propietat gràcies a seu model de programari com a servei al Windows Azure.
D'altra banda es presenten solucions open source preparades per poder ser instal.lades a la núvol, les plataformes per a gestió de contingutsUmbracoiDotNetNukei la plataforma web per a la creació de cursos i entorns d'aprenentatgeMoodle.

Et convidem a assistir en directe a l'esdeveniment en les oficines de Microsoft a Madrid o per internet des de casa o l'oficina ... .. no t'ho perdis!


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.