Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

4/7/2011
Ja és aquí Office 365: La teva oficina en el núvol!
Ja és aquí Office 365: La teva oficina en el núvol!

Què és Microsoft Office 365?

Office 365 és la nova plataforma de productivitat, comunicació i col · laboració allotjada en el núvol, els serveis en línia de Microsoft.

Office 365 agrupa les principals eines de productivitat i va més enllà de les tradicionals eines d'ofimàtica, ja que es tracta d'una solució completa capaç de treure el màxim partit al PC, navegador i telèfon.

En un mercat tan competitiu com l'actual, les empreses, independentment del seu tamany, necessiten una tecnologia capaç d'oferir flexibilitat al seu negoci i d'augmentar el valor de l'organització d'una manera rendible. Els serveis basats en el núvol constitueixen una manera d'assolir aquests objectius, ja que ofereixen eines de productivitat plenes de característiques que li permeten rendibilitzar al màxim les seves inversions actuals en tecnologia, eliminar la càrrega d'administració i manteniment de sistemes empresarials i gaudir dels avantatges del núvol amb seguretat.

Aquesta transició al Núvol no suposa cap trastorn per als usuaris, que no han de variar la manera en què treballen, gràcies a que utilitzaran serveis basats en les eines que estan acostumats a utilitzar i en què confien plenament.

Serveis en línia

Microsoft Office 365 proporciona als usuaris la capacitat de treballar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Els usuaris d'Office 365 poden comunicar-se per videoconferència amb qualsevol persona, compartir el seu treball en temps real i amb total seguretat, utilitzar el correu electrònic, el calendari i la informació dels contactes des de tot tipus de dispositius, disposar d'una intranet de col · laboració per tots els empleats i controlar la informació sensible amb robustos controls de seguretat i privacitat. Els seus serveis són:

OfficeProfessionalPlus.png
Inclou el paquet complet d'Office de classe empresarial. Una completa Suite de productivitat que li garanteix les últimes versions de totes les aplicacions d'escriptori d'office en tot moment. A més, amb office Web Apps, pot obtenir accés als documents, el correu electrònic i els calendaris des de pràcticament qualsevol dispositiu.

ExchangeOnline.png
Proporciona accés enriquit, senzill i més segur a correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través dels pc 's, la web i dispositius mòbils. Amb les robustes capacitats de Microsoft Exchange Server com un servei basat en el núvol, Exchange línia simplifica en gran mesura l'administració de TI i proporciona característiques avançades de seguretat i fiabilitat que l'ajuden a protegir les seves dades.

SharepointOnline.png
SharePoint Online li ofereix un lloc centralitzat on compartir documents i informació amb els companys de treball i els clients. Creat per a funcionar amb les conegudes aplicacions d'Office, permet disposar de totes les funcionalitats de col · laboració i gestió documental que ofereix Sharepoint 2010 però en mode servei.

LyncOnline.png
És l'evolució d'Office Comunicator i permet la comunicació instantània d'àudio i vídeo de PC a PC

OfficeWebApps.jpg
Permet utilitzar les funcionalitats Word, Excel, Power Point i One Note des del navegador. Office Web Apps permet veure, compartir i treballar en documents en línia amb un altre a través de PC'S, dispositius mòbils i la web.

La llicència d'Office 365 es basa en un pla de subscripció, un conjunt de serveis en mode Saas (programari com a servei) que es poden adquirir de forma flexible i amb una quota mensual. Ofereix diferents tipus de plans destinats a satisfer les necessitats de persones, organització i organismes governamentals de totes les mides i amb diferents necessitats quant a TU.


Si vols conèixer més sobre Office 365 i vols provar, posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a posar-lo en marxa.


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.