Butlletí

 

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

4/7/2011
Gran èxit de l'esdeveniment la nova generació de portals en el núvol organitzat per Softeng i Microsoft
Gran èxit de l'esdeveniment la nova generació de portals en el núvol
Els passats 7 i 14 de juny, va tenir lloc a Barcelona i Madrid respectivament un esdeveniment organitzat per Softeng i Microsoft anomenat la nova generació de portals en el núvol.

Ens sentim molt orgullosos de l'èxit obtingut en l'esdeveniment amb una gran demanda de participació i gran resultat en les enquestes. Agraïm les nombroses felicitacions expressades pels nostres clients.

En aquest esdeveniment s'acostava el núvol als responsables de Màrqueting i TI de les empreses, donant-los a conèixer els seus beneficis i ajudant-los a decidir quina plataforma és la més adequada per desplegar un projecte web en Cloud. Així mateix es presentaven alternatives segons es tractava d'un projecte d'intranet per col.laboració i gestió o d'un portal públic per a clients i / o proveïdors. Entre els ponents destaquem la presència de Juanjo Carmena responsable de Windows Azure i Microsoft Espanya que va parlar de les característiques de la plataforma Cloud de Microsoft, la ponència de Carles Colell, director general de Softeng, que va explicar les alternatives per desplegar projectes web en el núvol i la ponència de Ramon Masuet, especialista de Sharepoint en Softeng que va parlar de com gestionar un portal col.laboratiu en el núvol i els avantatges d'optar per una intranet en Sharepoint Online i Office 365

Aquest esdeveniment és d'interès per empreses que tinguin algunes de les següents inquietuds:

  • Conèixer els beneficis que els pot aportar el Cloud.
  • Formes de reduir els costos del seu departament de TI.
  • Com millorar la productivitat dels seus empleats i retenir el seu coneixement posant a disposició de tota l'organització des de qualsevol lloc i de forma segura.
  • Com potenciar la seva empresa a través del web.


Per als que no van poder assistir a l'esdeveniment els comentem que aquest és un dels esdeveniments nascuts fruit de l'estreta col.laboració que mantenen Microsoft i Softeng especialment en l'àrea Cloud, que ha desembocat en diversos acords entre els quals s'emmarca l'organització d'una sèrie d'esdeveniments per donar a conèixer la tecnologia i últimes novetats per ajudar a les empreses a fer el salt al núvol que anirem anunciant oportunament


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.