Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

1/7/2011
Google llança una nova xarxa social, Google +
Google llança una nova xarxa social, Google +
Google llança la seva nova xarxa social, Google +. Segons ha publicat la companyia al seu bloc el projecte Google Plus té com a objectiu "unir persones sense la rigidesa de les actuals eines a Internet". De moment només uns pocs hem tingut el privilegi de poder provar l'eina ja que només es pot accedir a ella a través d'invitació però promet ser un dels projectes interessants d'aquest any.

El projecte neix per competir amb les grans xarxes socials com Facebook, Twitter o Linkedin. Google Plus té totes les característiques de Facebook, com el xat amb amics, comentaris, perfils, esdeveniments, interacció i una composició visual similar. Té una barra superior amb quatre mòduls: Home, fotos, perfil i cercles i en la home tres columnes: Un menú a l'esquerra, en la part central un mòdul anomenat stream que fa de mur ia la dreta els contactes i suggeriments.

Pantallazo-8.pngUn punt fort de google plus i una manera de diferenciar-se clarament de Facebook és la part de la privacitat, un dels temes de més polèmica en l'àmbit de les xarxes socials ja que és un aspecte vital que no totes les xarxes han tingut en compte . L'usuari té el control total del que comparteix i decideix com ho comparteix i amb qui. Tens la possibilitat de personalitzar el teu perfil per a cada contacte, triant tot el que vols que vegin i el que no a partir de l'aplicació cercles, amb aquesta aplicació els usuaris podran, segons Google, "compartir el que importa, amb la gent que més importa ".

Es tracta en definitiva d'una aplicació per compartir selectivament amb els cercles d'amistats desitjats creant cercles de contactes segons els interessos o la relació.

En definitiva les nostres primeres impressions són bones, una potent eina senzilla i usable i amb alguna diferència notable davant el seu més directe competidor Facebook, encara que el futur és una incògnita ... com entrarà Google + en el mercat?


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.