Si no pot veure aquest correu, faci click aquí
JUNY-JULIOL 2011
 

fotoCEO.png

Segueix demà en directe la presentació de Softeng Portal Builder

El proper 5 de juliol es celebra de forma presencial a les oficines de Microsoft i retransmès en línia a nivell mundial, l'esdeveniment de la gira Windows Azure CMS Roadshow. En ell es presenten les solucions de gestió de continguts compatibles amb Windows Azure.

En aquest esdeveniment, us presentaré Softeng Portal Builder, la primera plataforma per a projectes web creada i dissenyada per al núvol. La plataforma va més enllà dels tradicionals gestors de continguts ja que ajuda a potenciar les empreses a través del web (incrementant les visites i millorant la seva conversió), oferint a més productivitat i autonomia per gestionar el site i amb baixos costos de propietat gràcies a seu model de programari com a servei al Windows Azure.
Leer más...

Office365.jpg

Ja és aquí Office 365: La teva oficina en el núvol!

Microsoft acaba de presentar Office 365, la nova generació de serveis de productivitat en el núvol destinats a empreses de qualsevol mida.

Microsoft Office 365 està permetent a milions d'empreses començar a gaudir de les capacitats i funcionalitats no només de l'Office, sinó també de les capacitats poderoses de productivitat del SharePoint Online, Exchange Online i Lync Online (per a comunicacions i reunions a distància).
Leer más...

twitter.jpg

Segueix-nos a Twitter i guanya una X-BOX 360 + Kinnect

Estem en twitter i per celebrar-sortegem una X-Box 360 + Kinnect entre els nostres 200 primers seguidors.

Ens agradaria estar més a prop teu i per això, volem que passis grans moments en família amb X-Box i Kinnect, l'entreteniment més revolucionari en aquests moments.

Síguenos en Twitter
Leer más...

googleplus.jpg

Google llança una nova xarxa social, Google +

Google llança la seva nova xarxa social, Google +. El projecte neix per competir amb les grans xarxes socials amb Facebook, Twitter o Linkedin. Google Plus té totes les característiques de Facebook, com el xat amb amics, comentaris, perfils, esdeveniments, interacció i una composició visual similar.

Un punt fort de google plus és que l'usuari té el control de tot el que comparteix i té la possibilitat de personalitzar el perfil per a cada contacte, triant tot el que vol que vegin i el que no a partir de l'aplicació cercles.
Leer más...

eventoCloud.gif

Gran èxit de l'esdeveniment la nova generació de portals en el núvol organitzat per Softeng i Microsoft

Els passats 7 i 14 de juny, va tenir lloc a Barcelona i Madrid respectivament un esdeveniment organitzat per Softeng i Microsoft anomenat la nova generació de portals en el núvol.

En aquest esdeveniment s'acostava el núvol als responsables de Màrqueting i TI de les empreses, donant-los a conèixer els seus beneficis i ajudant-los a decidir quina plataforma és la més adequada per desplegar un projecte web en Cloud. Així mateix es presentaven alternatives segons es tractava d'un projecte d'intranet per col.laboració i gestió o d'un portal públic per a clients i / o proveïdors.
Leer más...

IDC.jpg

SOFTENG participa amb IDC en l'esdeveniment "Cloud Computing"

El passat 4 de juny a Barcelona, ​​va tenir lloc l'esdeveniment de "Cloud Computing 2011" en el qual Softeng participar al costat de IDC.
IDC analitzar el present i futur del Cloud Computing en un exclusiu esdeveniment va reunir als més influents proveïdors i alts directius de les principals empreses per analitzar, debatre i aprendre a integrar el núvol amb la tecnologia existent a la seva empresa. En aquest esdeveniment, SOFTENG va intervenir com a cas pràctic junta a empreses i organitzacions de primer nivell com HP, CISCO, AMD entre d'altres, mostrant la seva experiència en el procés de moure una gran aplicació com Softeng Portal Builder al núvol, amb Microsoft Windows Azure.
Leer más...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
JUNY-JULIOL 2011