Juny 2015
 

AzureML.png

Descobreix com predir el futur obtenint un avantatge competitiu amb Big Data i ML

Vols saber quin dels teus clients tens més risc a perdre o quin producte tens més possibilitats de vendre?

Amb el teu històric de dades i la tecnologia predictiva de Microsoft "Azure Machine Learning", pots obtenir resposta a aquestes i altres preguntes i avançar-prenent les accions oportunes.

En aquest article t'expliquem com pots treure-li partit a les teves dades.

Llegir més ...

WPC2015.png

Softeng participarà en la conferència mundial de partners de Microsoft que se celebra a Orlando

Carlos Colell, CEO de Softeng, participarà un any més en la nova edició de la conferència que aquest any se celebra a Orlando, Florida entre el 12 i 16 de juliol.

Aquest és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant de l'Office 365 com de Azure, donaran a conèixer les principals novetats, plans estratègics i visió de futur per al nou any 2016.

Llegir més ...

FotoCentralEvento.gif

Gran satisfacció dels assistents a l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Office 365 i Azure

El proppassat 29 de Maig vam celebrar a Barcelona una nova edició de l'esdeveniment sobre solucions cloud de Microsoft anomenat "Millora la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol".

Amb un èxit rotund de participació, els nostres especialistes en Office 365, Azure i Portal Builder mostrar com les solucions de Softeng en el núvol de Microsoft ajuden a les empreses a millorar la productivitat, potenciar la innovació (gràcies a Big Data, Power BI i Machine Learning) i reduir costos.

Llegir més ...

GrupPeralada.png

Grup Peralada aposta per Softeng i Office 365

El prestigiós grup empresarial Peralada present en sectors com: oci, cultura, vitivinicultura i indústria va apostar per Softeng per migrar els seus més de 100 usuaris a l'Office 365 amb Microsoft Exchange Online.

El director de tecnologia del grup ens ha manifestat la seva satisfacció amb els resultats obtinguts tant amb Office 365 com amb els serveis prestats per Softeng.

Llegir més ...

Webresponsiva.png

La importància de tenir el teu web adaptada per a tots els dispositius

El consum d'internet a través de dispositius mòbils creix a un ritme considerable i comptar amb un lloc web responsiu capaç d'adaptar-se a les pantalles de qualsevol dispositiu s'ha convertit en un factor clau per a l'èxit de la teva web i per al seu posicionament en els cercadors .

Descobreix en aquest article com pots adaptar el teu web amb Portal Builder i evitar que Google penalitzi la teva web.

Llegir més ...

Azure.png

Softeng presenta el cas d'èxit de la web de Gran Hermano

El passat 12 de març a les oficines de Microsoft a Madrid, el nostre CEO Carlos Colell al costat de diversos directius de Microsoft van oferir un esmorzar tecnològic per a responsables de TI de grans empreses en el qual van explicar en detall com Azure i Softeng han donat impuls a la web del programa televisiu Gran Hermano Vip.


Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Juny 2015