Juny 2014
 

aepd.png

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades recolza els serveis en el núvol de Microsoft

Després d'analitzar els models de contractes per als serveis corporatius de l'Office 365, Dynamics CRM Online i Microsoft Azure, l'organisme espanyol ha declarat que aquests ofereixen als clients la solvència i les garanties adequades per exportar dades personals a Microsoft a l'empara de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).
Llegir més ...

Asistentes.png

Gran èxit de l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Office 365 i Azure

Softeng consolida el seu lideratge com a partner de Microsoft especialista en Office 365 i Azure. Amb un èxit rotund de participació, els nostres especialistes a l'Office 365, Azure i Portal Builder mostrar com les solucions de Softeng en el núvol de Microsoft ajuden a les empreses a reduir costos de TI, incrementar la productivitat i la capacitat d'innovació.

Llegir més ...

O365.png

Comparant Office 365 i Google Apps

En un mercat tan competitiu teva empresa necessita les millors eines de productivitat per a mantenir-se per davant de la competència, reduint temps i costos de manteniment. Per a això Microsoft i Google ens ofereixen solucions en el núvol que poden satisfer les nostres necessitats, però ¿Quina és la millor solució per a la meva empresa? En aquest article t'oferim una comparativa de les dues suites.
Llegir més ...

IRM.png

Com evitar fuites d'informació sensible amb l'ajuda de l'Office 365 - Part IV (IRM)

Tal com hem parlat en els anteriors articles, la fuga de dades es produeix quan la informació confidencial o sensible d'una empresa surt de la mateixa a través dels empleats (de manera deliberada o per accident). Per aquest motiu Microsoft ha incorporat a l'Office 365 IRM, una eina que encripta i protegeix la informació sensible d'accessos no autoritzats.
Llegir més ...

alava.png

Alava Ingenieros migra els seus més de 150 usuaris a l'Exchange Online de la mà de Softeng i Office 365

El responsable d'IT del grup exposa la seva satisfacció sobre l'experiència de treballar amb Softeng i els motius pels quals vam ser elegits.

El grup espanyol, referent en el camp de l'enginyeria i subministrament d'alta tecnologia ha escollit Softeng ja Office 365 com la millor solució per migrar els seus més de 150 empleats al núvol.

Llegir més ...

PowerMap.png

Power BI: Dóna vida als teus dades amb Power Map

Power BI Inclou una col · lecció de funcionalitats que et permeten visualitzar i generar informació a partir de les dades, compartir els descobriments i participar en noves formes de col · laboració amb Power Query, Power Map, Power Pivot i Power View.

Amb aquest post continuem detallant cadascun dels complements de l'eina de Business Inteligence, en aquest cas us parlarem de Power Map.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Juny 2014