Juliol 2014
 

azure.png

Modernitza la teva empresa i redueix incidències en les teves aplicacions gràcies a Azure

Un pla de protecció dels nostres sistemes empresarials (serveis, aplicacions i dades) davant incidències o desastres que interrompen l'activitat comercial de les nostres empreses (de tipus tècnic, errors humans o fins i tot naturals), és fonamental per a qualsevol tipus d'organització.

Per a això i recolzant-nos en Azure, hem creat solucions de recuperació davant desastres per protegir les aplicacions, serveis i dades més crítics que tens a la teva empresa, "duplicándolos" en el núvol (i mantenint-los sincronitzats en tot moment), perquè tinguis una rèplica exacta i llista per entrar en acció.

Llegir més ...

Office365Logo.png

Descobreix els nous plans d'empresa per a Office 365

Microsoft llança nous plans de l'Office 365 pensats per a empreses de no més de 300 usuaris oferint serveis molt més assequibles.

Així mateix, Microsoft oferirà als seus actuals clients de plans Petita i Mitjana empresa la possibilitat de moure a les noves subscripcions estalviant així diners.

Llegir més ...

Satya.jpg

Softeng va assistir a la World Partner Conference de Microsoft a Washington DC.

El passat 14 de juliol es va celebrar la Microsoft World Partner Conference, reunint a Washington DC a 16.000 socis de tots els països del món i en què Softeng va ser representada un any més pel nostre director, Carlos Colell.

Durant els 4 dies que va durar la conferència Microsoft va deixar clar que continua apostant per Social, Dispositius i Mobilitat, Big Data, Cloud, afegint com a novetat l'eix de Seguretat i oferint més de 300 sessions per abordar aquests eixos des de totes les perspectives possibles.

Llegir més ...

Intecsa-Inarsa.png

Intecsa-Inarsa un altre èxit més de Softeng i Office 365

L'enginyeria Intecsa -Inarsa, va triar Microsoft Office 365 com la millor solució per moure els seus gairebé 300 usuaris en poc més d'un mes. Per a això, ha confiat Softeng per fer la implantació de la suite completa de la plataforma. El director d'IT de la companyia ens ha manifestat la seva satisfacció amb els resultats obtinguts tant amb Office 365 com amb els serveis prestats per Softeng.

Llegir més ...

IRM.png

Com evitar fuites d'informació sensible amb l'ajuda de l'Office 365 - Part V (IRM)

En aquest últim capítol d'IRM i Office 365 entrarem en detall en com IRM ajuda a la empreses a protegir els documents emmagatzemats en SharePoint Online.
Llegir més ...

GoldSustemasInteligentes.png

Softeng es converteix en la primera empresa espanyola en assolir el nivell GOLD de la competència Intelligent Systems

Softeng obté el màxim nivell en la competència Intelligent Systems. Aquesta certificació s'ha aconseguit després de demostrar l'elevada experiència de la nostra companyia i l'alt grau de coneixement i qualitat dels nostres enginyers, en la creació de solucions per incrementar la competitivitat de les empreses a través d'eines d'intel · ligència de negoci.
Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Juliol 2014