Gener 2015
 

GoldCLoud.png

Microsoft atorga a Softeng el màxim reconeixement a l'Office 365

Softeng es converteix en una de les poques empreses del món en aconseguir el màxim reconeixement de Microsoft com especialista en Office 365 per a la mitjana i gran empresa.

Softeng ha aconseguit aquest reconeixement gràcies a les vendes realitzades en clients de mitjana i gran empresa a què Softeng ha implantat amb èxit Office 365, als testimonis dels mateixos clients avalant la qualitat del servei prestat ia les certificacions oficials aconseguides pels nostres enginyers especialistes en solucions en el núvol de Microsoft.

Llegir més ...

Zeppelintv.png

Gran Germà es puja a Azure amb èxit de la mà de Softeng

La productora televisiva ha triat Microsoft Azure per allotjar la pàgina web del seu programa Gran Hermano i el seu actual edició VIP. Per a això, ha tornat a apostar per Softeng com a partner de serveis en el núvol.

En aquest projecte Softeng ha ajudat a la companyia realitzant una migració i posada en marxa de la web de Gran Germà i Gran Germà VIP.

El director d'IT de la companyia ens ha manifestat la seva satisfacció amb els resultats obtinguts tant amb Azure com amb els serveis prestats per Softeng.

Llegir més ...

ServiciosGestionados.png

Els 5 beneficis de comptar amb serveis gestionats per Office 365 i Azure

Els constants canvis que avui dia pateixen les empreses, els impulsen a pujar al núvol de Microsoft de manera progressiva. Tanmateix, la seva implementació és només una part de l'equació.

En realitat, amb l'objectiu d'obtenir un model d'IT flexible que contribueixi veritablement a reduir costos, millorar la productivitat i guanyar en agilitat, necessitem alguna cosa més per acabar aconseguint els beneficis que promet el cloud.

En aquest article t'expliquem dels 5 beneficis que ajudaran a la teva empresa a millorar.

Llegir més ...

PartnerOffice365Azure.png

3 punts a tenir en compte per triar un partner cloud d'Office 365 i Azure

La part més fàcil a l'hora de donar el salt al núvol és la de decidir-se pel cloud de Microsoft.

En efecte, Office 365 i Azure acumulen tant valor i avantatges que Microsoft ens ho posa molt fàcil. No obstant això, pel fet que aquestes plataformes estan en constant evolució, elegir un partner per ajudar-te a fer el salt al núvol amb èxit és una tasca capital.

Per ajudar-te en el procés de selecció et anem a enumerar el punts essencials que has de tenir en compte a l'hora de triar al teu Partner especialista en el núvol de Microsoft.

Llegir més ...

Softeng-compleix-18-anys-de-història-com-especialista-en-solucions-Microsoft.jpg

Softeng compleix 18 anys d'història com a especialista en solucions Microsoft

En Softeng estem de celebració perquè la nostra empresa compleix 18 anys de trajectòria professional.

Al llarg d'aquests 18 anys i gràcies a la nostra aposta contínua per la innovació i per estar a l'avantguarda de les noves tecnologies, Softeng s'ha convertit en un dels partners de Microsoft líder en Office 365 i Azure.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Gener 2015