Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

17/12/2012
SOFTENG fàcilment renova la seva web gràcies al Portal Builder
SOFTENG fàcilment renova la seva web gràcies al Portal Builder

A pocs dies que renovem la nostra pàgina Web amb l'objectiu d'oferir una més actual espai, subratllant clarament el valor de les nostres 3 àrees d'especialització , així com noves solucions en el núvol que hem preparat. A més, el nou lloc web de Softeng presenta un disseny orientat a l'usuari i un simplificava navegació que el fa que sigui fàcil de consultar el contingut d'una manera àgil i fluida.

Des del Departament de màrqueting pot dir que la renovació s'ha fet amb poc esforç i forma autònoma, sense intervenció de l'equip de consultoria i web d'enginyeria.

Tot això ha estat possible gràcies a la nova i potent composició de Portal Builder visual, que ens ha permès de canviar la presentació i el contingut del nostre lloc web fàcilment, així com crear pàgines noves visualment i cobertes. A més a més. la traducció del lloc web anglès i català ha estat realitzar de manera automàtica, estalviant-nos moltes hores de treball.

SOFTENG Portal Builder ™ és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts, ja que anima les empreses a través de la web. Amb Portal Builder tenim llocs web, l'augment de negoci i gaudir de l'autonomia i la productivitat en la gestió del nostre lloc web.

Encara no saps això?

Descobreix-lo aquí i ara!


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA