Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

17/12/2012
SOFTENG fàcilment renova la seva web gràcies al Portal Builder
SOFTENG fàcilment renova la seva web gràcies al Portal Builder

A pocs dies que renovem la nostra pàgina Web amb l'objectiu d'oferir una més actual espai, subratllant clarament el valor de les nostres 3 àrees d'especialització , així com noves solucions en el núvol que hem preparat. A més, el nou lloc web de Softeng presenta un disseny orientat a l'usuari i un simplificava navegació que el fa que sigui fàcil de consultar el contingut d'una manera àgil i fluida.

Des del Departament de màrqueting pot dir que la renovació s'ha fet amb poc esforç i forma autònoma, sense intervenció de l'equip de consultoria i web d'enginyeria.

Tot això ha estat possible gràcies a la nova i potent composició de Portal Builder visual, que ens ha permès de canviar la presentació i el contingut del nostre lloc web fàcilment, així com crear pàgines noves visualment i cobertes. A més a més. la traducció del lloc web anglès i català ha estat realitzar de manera automàtica, estalviant-nos moltes hores de treball.

SOFTENG Portal Builder ™ és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts, ja que anima les empreses a través de la web. Amb Portal Builder tenim llocs web, l'augment de negoci i gaudir de l'autonomia i la productivitat en la gestió del nostre lloc web.

Encara no saps això?

Descobreix-lo aquí i ara!


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.