Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

17/12/2012
Ediciones Urano ja gaudeixen de la seva nova intranet del SharePoint
Ediciones Urano ja gaudeixen de la seva nova intranet del SharePoint

La important editorial Ediciones Urano va optar per Softeng per dur a terme el desenvolupament de la seva nova intranet. Ara, uns quants mesos després del dur treball, gaudir d'una eina que s'ha convertit ràpidament en clau per al seu negoci amb èxit.

La solució ofereix Ediciones Urano una gestió integral de tots els seu negoci editorial, proporcionant un considerable augment de la productivitat a través de l'organització.

Amb gairebé 30 anys d'experiència, Ediciones Urano publica llibres de tipologies molt diverses a través de 12 segells, sent Urà, Titania, Umbriel editors o actiu de l'empresa. A més a més, té una àmplia xarxa de distribuïdors a tota Amèrica Llatina i des dels seus inicis, demostra una clara aposta per les noves tecnologies.


Softeng a satisfacció d'Ediciones Urano orgullosos amb el nostre treball i d'aquestes línies, volem donar les gràcies per la confiança que dipositen a apostar per nosaltres.  Moltes gràcies!


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.