Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

17/12/2012
Ediciones Urano ja gaudeixen de la seva nova intranet del SharePoint
Ediciones Urano ja gaudeixen de la seva nova intranet del SharePoint

La important editorial Ediciones Urano va optar per Softeng per dur a terme el desenvolupament de la seva nova intranet. Ara, uns quants mesos després del dur treball, gaudir d'una eina que s'ha convertit ràpidament en clau per al seu negoci amb èxit.

La solució ofereix Ediciones Urano una gestió integral de tots els seu negoci editorial, proporcionant un considerable augment de la productivitat a través de l'organització.

Amb gairebé 30 anys d'experiència, Ediciones Urano publica llibres de tipologies molt diverses a través de 12 segells, sent Urà, Titania, Umbriel editors o actiu de l'empresa. A més a més, té una àmplia xarxa de distribuïdors a tota Amèrica Llatina i des dels seus inicis, demostra una clara aposta per les noves tecnologies.


Softeng a satisfacció d'Ediciones Urano orgullosos amb el nostre treball i d'aquestes línies, volem donar les gràcies per la confiança que dipositen a apostar per nosaltres.  Moltes gràcies!


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: T'ajudem a obtenir el màxim partit del núvol amb el Microsoft 365 (Office 365, EMS i Windows 10) i Azure, impulsant la col·laboració i la seguretat en la teva empresa

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA