Desembre 2014
 

PartnerOffice365Azure.png

3 punts a tenir en compte per triar un partner cloud d'Office 365 i Azure

La part més fàcil a l'hora de donar el salt al núvol és la de decidir-se pel cloud de Microsoft.

En efecte, Office 365 i Azure acumulen tant valor i avantatges que Microsoft ens ho posa molt fàcil. No obstant això, pel fet que aquestes plataformes estan en constant evolució, elegir un partner per ajudar-te a fer el salt al núvol amb èxit és una tasca capital.

Per ajudar-te en el procés de selecció et anem a enumerar el punts essencials que has de tenir en compte a l'hora de triar al teu Partner especialista en el núvol de Microsoft.

Llegir més ...

Reforma.png

Com el núvol ens ajuda a tenir el nostre programari legalitzat

En ocasions, les empreses no tenen el seu programari correctament llicenciat per desconeixement o descuit i no són conscients que la legislació espanyola considera l'ús del programari no llicenciat com una infracció greu.

L'últim Projecte de reforma del Codi penal, aprovat recentment en Consell de Ministres, preveu penes de fins a un any de presó per als administradors de les empreses que facin ús de programari no llicenciat correctament.

En aquest article tens un resum d'algunes de les implicacions d'aquesta reforma.

Llegir més ...

EventoCloudSofteng.png

Gran èxit de l'esdeveniment sobre Office 365 i Azure de Microsoft i Softeng

El passat 28 de novembre va tenir lloc una nova edició del nostre esdeveniment sobre solucions Cloud: Office 365, Azure i Portal Builder.

En una jornada amb un ple absolut i grans resultats en les enquestes, reafirmem el nostre lideratge com a partners de Microsoft especialistes en solucions en el núvol.

Llegir més ...

azure.png

Modernitza la teva empresa i redueix incidències en les teves aplicacions gràcies a Azure

Un pla de protecció dels nostres sistemes empresarials (serveis, aplicacions i dades) davant incidències o desastres que interrompen l'activitat comercial de les nostres empreses (de tipus tècnic, errors humans o fins i tot naturals), és fonamental per a qualsevol tipus d'organització.

Per a això i recolzant-nos en Azure, hem creat solucions de recuperació davant desastres per protegir les aplicacions, serveis i dades més crítics que tens a la teva empresa, "duplicándolos" en el núvol (i mantenint-los sincronitzats en tot moment), perquè tinguis una rèplica exacta i llista per entrar en acció.

Llegir més ...

ebrofood.png

Ebre Food un nou cas d'èxit de Softeng i SharePoint


Ebre Food és el primer grup del sector d'alimentació a Espanya per facturació, líder mundial en el sector de l'arròs i el segon fabricant mundial de pasta.

La necessitat d'oferir als seus usuaris una solució que augmentés la col·laboració entre ells potenciant la competitivitat de l'empresa va portar a la companyia a implantar una solució a mida de SharePoint de la mà de Softeng.

Glòria Carrer, directora d'IT del grup Ebre Food, ha destacat en un testimoni que recollim en aquesta notícia, la seva satisfacció amb la plataforma i amb els serveis prestats per Softeng.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Desembre 2014