Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

20/11/2011
SOFTENG Portal Builder en cas d'Espanya IAMCP Social III
SOFTENG Portal Builder, en l'esdeveniment 3 Social de l'Espanya de IAMCP a Santander
L'esdeveniment celebrat en el Palau de la Magdalena de Santander el 17 i 18 de novembre, es va presentar Softeng Portal Builder com el guanyador del premi al millor projecte d'empresari en el núvol de Microsoft.
70 i alts directius d'empreses del sector TIC Nacional van ser capaços de descobrir en les mans dels nostres director general Carlos Colell, els beneficis de la solució per als projectes de la web en el núvol. L'esdeveniment va comptar amb la presència de María Garaña President de Microsoft Ibérica.

El IAMCP d'Espanya s'emmarca dins de la xarxa mundial d'oficines regionals de la Internacional Associació de Microsoft canal socis (IAMCP), un organisme autònom que reuneix una gran part dels socis de Microsoft. A més, part de la xarxa d'associacions IAMCP EMEA, on s'inclouen les delegacions d'Europa, Àfrica i Orient Mitjà.


Retorn
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.